Alegerea perfecta pentru reparatii caseta de directie

reparatie caseta

Cu cat numarul masinilor de pe strazi a crescut, cu atat si service-urile si atelierele auto au devenit mai numeroase, ca fel ca si serviciile pe care le pot oferi. In timp ce unele dintre acestea se ocupa la modul general de o masina, adica sunt inspectate toate piesele si sistemele, altele opereaza doar in anumite zone dar mai in detaliu, un exemplu fiind un service care se ocupa cu reparatii sau reconditionare casete directie

Desi proiectat sa reziste un timp cat mai indelungat, ca si alte ansambluri ale unei masini, si sistemul de directie poate prezenta unele defectiuni datorate utilizarii necorespunzatoare a masinii in raport cu scopul pentru care ar fi putut fi calibrata caseta de directie precum si a utilizatrii pieselor de slaba calitate inca din fabricatie sau diverse alte cauze. 

In mare, caseta de directie este o piesa cheie a sistemului de directie care are ca rol transmiterea fortei si a directiei pe care soferul o aplica volanului, spre rotile directoare, asa cum sunt numite in termeni tehnici. Asadar, defectarea acesteaia poate avea consecinte destul de grave, pierderea controlului volanului conducand destul de usor la accidente. 

In cazul unei masini aflate in garantie, cumparata ca noua, fiecare piesa este verificata si aprobata insa dupa perioada de garantie trebuie sa avem la dispozitie un service la fel de bun, unde putem rezolva eventualele probleme si defectiuni care pot aparea. In acest sens, putem cauta un service care sa se ocupe exclusiv de reparatii caseta directie, asa cum sunt si cei de la Jad Motors. 

Datorita faptului ca se ocupa doar de aceste aspecte, ne putem da seama ca este astfel alocat si mai mult timp problemei in cauza iar defectele sunt corectate mult mai bine. Cei de aici se pot ocupa atat de reparatii cat si de reconditionari, proces care se desfasoara in 5 pasi, dupa cum urmeaza:

  • Prespalarea externa, pentru indepartarea prafului si a murdariei daca masina a fost condusa pe drumuri neasfaltate sau a stat pe loc pentru mult timp. 
  • Demontarea si spalarea pieselor din componenta casetei de directie
  • Rectificarea pieselor uzate
  • Inlocuirea pieselor vechi cu piese noi, toate fiind originale, de la producatori de top
  • Verificarea functionalitatii pe banca de proba

Cea mai des intalnita problema este acumularea de rugina pe cremaliera, o piesa din componenta casetei de directie, care duce apoi la defectarea simeringurilor dar si tocirea bucsiilor. De la un caz la altul, aparitia acestor problema nu poate fi evitata insa prin realizarea unei mentenante periodice la un astfel de service acestea pot fi rectificate. 

Pentru a obtine cele mai bune rezultate este nevoie de un service bun iar Jad Motors este fara indoiala in aceasta sectiune, avand la dispozitie atat mecanici calificati, cu experienta indelungata cat si aparate si tehnici noi astfel incat totul sa fie exact si rapid. Totodata, raportul calitate-pret pentru toate serviciile lor este unul foarte bun. Cel mai simplu este sa ascultam opiniile celor care deja au apelat la ei si sunt foarte multumiti de rezultate. 

Unde poți recondiționa caseta de direcție a mașinii tale?

Service-ul pe care ți-l recomand pentru recondiționări casete de direcție are următoarele date de contact: