Montaj parbrize Ford la domiciliu

Soferii de tir obisnuiesc sa spuna ca masina lor nu este altceva decat o casa pe roti. Sigur ca ei au si pat in cabina spatioasa, dar si eu am aceeeasi senzatie cand calatorim cu masina personala la sute de kilometri.

Va marturisesc ca imi place sa merg cu masina cand ploua, mai ales ca nu conduc eu. Vad oamenii uzi si infrigurati alergand pe strada, in timp ce eu stau confortabil la caldura si ma bucur de peisaj.

Natura sub ploaie este la fel de incantatoare ca o fecioara cu trup perfect careia i se vad toate formele prin rochia sau ia subtire care i se lipeste de corp.

Masina despica perdelele de ploaie, isi continua mersul si ofera celor din interior tot confortul, daca parbrizul nu este fisurat si climatizarea functioneaza. Cand ploaia bate din fata si stai langa sofer, ai impresia ca andrelele lungi ale ploii iti intra in ochi.

Ei, dar si iarna este frumos sa te plimbi cu masina, cand soferul este responsabil, se poate circula si nu ramai inzapezit si ninge divin.

Tara este ca o mireasa sub ninsoare. Totul este alb si pur, stii cat de frig este afara, dar in masina tu poti sa stai intr-un tricou cu maneca scurta sau intr-o ie. 

Simti ploaia si gerul,  doar daca parbrizul este spart, geamurile laterale nu se inchid pana sus si sunt sparte si ele.

Noi nu circulam niciodata cu masina neetanseizata, ci cumparam parbrize Ford si geamuri laterale, daca este cazul, sa avem caldura in casa noastra pe roti.

Nici vara nu este indicat sa se circule cu o masina in are intra curentul prin sparturile geamului sau prin gaurile din caroserie, dar iarna, cand uneori gerurile sunt siberiene orice tentativa se exclude!

In masina nu trebuie sa ninga sau sa ploua, nici sa bata vantul, fiindca:

-persoanele sensibile si copiii se pot imbolnavi grav.

-se pot produce defectiuni grave la partea electrica, daca apa intra in locuri nepermise.

-orice fisura din parbriz este deranjanta si circulatia pe drumurile publice a unei masini cu cea mai mica urma de deteriorare este ilegala, de aceea se impune inlocuirea parbrizului respectiv cu unul perfect.

Daca iti gasesti parbrizul spart sau fisurat in ajun de sarbatori, nu trebuie sa te nelinistesti, fiindca gasesti sa cumperi altul pe site-ul firmei Parbrizeacasa.ro.

Tine minte ca indiferent de marca masinii si de anul de fabricatie, gasesti parbrize pentru ea si geamuri laterale sau chedere!

Stiu ca te temi sa auzi de cumparaturile de pe internet cand te grabesti, fiindca tocmai atunci apar intarzieri mari la livrarea produselor.

Cu Parbrizeacasa iti garantez ca nu se intampla acest lucru, fiindca:

-au un program de lucru stabilit special ca sa rezolve toate urgentele. La ei, echipa de specialisti lucreaza in toate zilele saptamanii, de la ora 8, la ora 20 si tot ei sunt cei care livreaza parbrizul la adresa specificata de cumparator.

-echipa se deplaseza la domiciliu pregatita sa iti monteze parbrizul, iar pentru manopera iti ofera si garantie.

-cu toate ca echipa vine de urgenta la domiciliu sa se ocupe de demontarea parbrizului fisurat si de montajul celui intact, nu ti se percep taxe de urgenta, dimpotriva preturile sunt foarte mici ca toata lumea sa fie multumita.

Iti spun toate acestea din proprie experienta, fara sa le fi citit undeva. Acum doi ani, in concediul de vara aveam stabilite doua destinatii diferite unde sa petrecem zilele libere: Bucovina si Balcic.

Traseele nu aveau legatura intre ele, asa ca intre cele doua plecari, ne intorceam la domiciliu pentru trei zile: vineri, sambata si duminica, urmand sa plecam luni la Balcic, unde facusem deja rezervarea.

Primul concediu a fost de vis si ne-am dat seama ce tara frumoasa avem. Ne-am intors revigorati din Bucovina, cu gandul la gradina de trandafiri a reginei si la minunatiile de la Balcic. 

Vineri seara insa a plouat cu piatra, iar bucatile de piatra au fost destul de mari, sa ne sparga parbrizul.

Pana luni aveam nevoie de un alt parbriz, iar noi am descoperit nenorocirea sambata.

Am cautat pe internet si am gasit firma, dar nu credeam sa lucreze cineva sambata si nici duminica, prin urmare ne ramanea sa inchiriem o masina, dar depaseam bugetul de vacanta.

Abia cand am citit toate informatiile de pe site, am fost bucurosi sa aflam ca au program in toate zilele saptamanii si am gasit si parbrizul de care aveam nevoie in stoc.

Sambata pe la ora 16 s-au prezentat in fata blocului nostru cu parbrizul nou, cu consumabilele de cea mai buna calitate si cu echipamentele necesare, iar in 2 ore totul era rezolvat. Parbrizul fisurat a fost demontat cu grija, cel nou montat cu atentie si noi am primit instructiuni, sa nu compromitem prin actiunile noastre manopera de calitate.

Operativitate, profesionalism, empatie si preturi oneste sunt cuvintele-cheie care caracterizeaza activitatea firmei prezentate mai sus.

Am plecat in excursia de la Balcic cu masina personala datorita lor si le suntem recunoascatori toata viata pentru asta, fiindca nu am mai avut un concediu asa de lung si de frumos din vara aceea. Vara trecuta abia ne-am strecurat si noi o saptamana la Sighisoara si la Brasov si am petrecut cu teama, fiindca pandemia era in floare.

Parbrizeacasa.ro se leaga de cele mai frumoase amintiri ale noastre.

Avem parbrizul acela si acum si este asa de bine montat, ca nu se simte o adiere de vant si zgomotele de afara sunt complet izolate.

Calatorim confortabil si asteptam sa redevina viata la normal, sa planificam alte iesiri in tara si in strainatate.