Cele mai bune servicii contabilitate in cele mai avantajoase conditii

-Cum am scapat asta din vedere, izbucni managerul nervos, cand trebuia sa aprobe cererea de intrare in concediu prenatal a contabilei! A lucrat asa de bine, incat unde voi gasi un inlocuitor la fel de bun ca ea intr-un timp atat de scurt? Trebuie sa gasim o solutie, sa nu ramanem cu lucrarile de contabilitate in urma.
A.L. fusese destul de loiala sa anunte conducerea inainte de ramanerea in concediu, dar fiindca semnele nasterii nu erau destul de evidente, fiindca si-a mentinut greutatea, toti am asteptat o minune, pana am primit cererea de la ea si am auzit ca s-a internat deja la maternitate si dintr-o zi in alta va sosi pe lume minunea aceea mica pe care o astepta.
Managerul ma privi in ochi, transferandu-mi intreaga raspundere:
-In cateva zile sa faci o minune, mai ales ca trebuie facuta salarizarea si se apropie bilantul de la sfarsitul anului. Nu stiu cum procedezi: dai anunt la mica publicitate, organizezi concursul, vreau un contabil eficient care sa lucreze incepand de ieri!
Era prea nervos sa ii spun ca nu sunt un personaj din basme, dotat cu puteri supranaturale. A inceput sa ma doara capul din momentul in care rostise mesajul ce imi era adresat. Mereu mi-am facut bine treaba si nu au existat reclamatii in ceea ce ma priveste, dar nu stiam din ce maneca sa scot un contabil foarte bun, sa inlocuiesc plecarea in concediu a fostei noastre colege.
De mult timp obisnuiesc sa imi rezolv treburile cu ajutorul internetului, asa ca acasa, in linistea si confortul caminului meu, am jucat pe aceeasi carte norocoasa.
Am tastat cuvintele-cheie servicii contabilitate si am lasat motoarele de cautare sa gaseasca tot ce este mai bun pentru mine.
In timp ce asteptam afisarea rezultatelor, m-a sunat o fosta colega de facultate:
-Draga mea, trebuie sa iti intind o mana de ajutor, fiindca si tu imi imprumutai cursurile si imi faceai referatele in facultate si nu am uitat asta. M-ai intrebat unde poti gasi un contabil foarte bun. Ei, bine, noi colaboram cu firma Realcont.ro de la infiintarea ei, adica de 16 ani si nu am primit nicio amenda niciodata cand au venit controale peste noi. Draga mea, intra pe site-ul firmei Realcont.ro si roaga managerul sa semneze contractul pus la punct de tine si reprezentantii firmei!
La Realcont.ro se oprisera si motoarele de cautare. Site-ul era atat de bine structurat si oferea asa de multe informatii, incat nu stiam unde sa intru mai repede ca pana a doua zi sa rezolv sarcina inlocuirii contabilei plecate in concediu.
Am accesat prima rubrica numita contabilitate si am aflat urmatoarele lucruri:
-Realcont garanteaza cele mai bune servicii de contabilitate, in cele mai avantajoase conditii pentru beneficiar. In ce constau aceste conditii? Specialistii lucrau perfect, fara sa ceara nimic in schimb. Nu ma refer la amenajarea unui spatiu de lucru la firma noastra, ca asta se exclude din momentul in care pronunti contabilitate virtuala sau contabilitate online, ci la programe de salarizare si de contabilitate, la computer, la imprimanta si alte consumabile.
Cu siguranta ca orice manager este multumit, cand aude asemenea vesti. In plus, in perioada contractuala, contabilii de la Realcont.ro nu se invoiesc si nu lipsesc sub nicio forma de la indatoririle pe care le aud. Ei sunt cei mai eficienti contabili „invizibili”, fiindca raman necunoscuti pentru multi dintre salariatii firmei pentru care lucreaza.
Cand am vazut gratuitatile, am fost in culmea fericirii. Contractul nostru era nou, deci in primele 3 luni achitam jumatate din valoarea serviciilor. Cei care fac un contract pe 2 ani, au 3 luni salarizare gratuita, iar un contract pe 1 an aduce clientului 1 luna gratuita la serviciile contabile.
De o transparenta totala este alegerea perioadei de gratuitate, fiindca este trasa la sorti.
-firma isi desfasoara activitatea de 16 ani pe piata serviciilor de profil din Romania si in tot acest timp a realizat un portofoliu impresionant de clienti. Multe dintre firmele cu care a colaborat au incasari de ordinul milioanelor de euro.
Am citit cu nerabdare si rubrica Despre noi si asa am aflat ca echia celor mai buni contabili este alcatuita din 6 profesionisti si este condusa de un director foarte bun care implementeaza cultura calitatii serviciilor pe care Realcont le ofera clientilor.
Citind despre avantajele clientilor am fost de zece ori convinsa ca trebuie sa semnez un contract cu firma cat mai repede. Stiam de economiile care se fac prin tinerea evidentelor contabile de la distanta, despre profesionalismul echipei, insa nu stiam despre acoperirea contractuala pe care o au si despre serviciile complexe pe care le pot oferi.
Daca ar fi gresit vreun calcul, firma noastra era despagubita pana la ultimul leut.
In plus, erau capabili sa ofere consultanta in afaceri, consultanta manageriala si consultanta fiscala, sa inregistreze un punct de lucru sau sediul social si sa ne reprezinte la diferite institutii ale statului.
Descoperisem o comoara si savuram succesul. A doua zi i-am prezentat managerului solutia, dovezile privind calitatea muncii contabililor de la Realcont si a semnat pe loc contractul.
Poate ca ai ramas si tu fara un contabil bun, fiindca s-a imbolnavit, s-a pensionat sau a plecat in concediu.
Intra pe site-ul firmei de contabilitate Bucuresti, solicita-le contractul care te intereseaza si vei avea la dispozitie o echipa de contabili!
Specialisti ca ei merita sa fie mediatizati intens, fiindca se gasesc greu contabili foarte buni.
Intalnirea noastra cu Realcont a fost providentiala, fiindca in perioada pandemiei, specialisti acestei firme ne-au sfatuit sa ne regandim afacerea si sa supravietuim.