Vidanjare fose septice – rapida si curata

fose septice

Termenul de vidanjare nu este rostit cu placere de nimeni, ci suna mereu ca o necesitate. O gospodarie, cat ar fi de mica, umple rapid un put absorbant sau o fosa septica, fiindca:
-podeaua este spalata zilnic si data cu dezinfectant, iar apa murdara ajunge in recipientul de colectare.
-masina de spalat rufe este pusa la treaba din doua in doua zile. Se strang prosoape murdare, haine purtate pe strada, lenjeriile intime si lenjeriile de pat.
-apa rezultata dupa dusul zilnic al fiecarui membru al familiei tot acolo ajunge.
-reziduurile de la vasul de toaleta umplu si ele putul absorbant sau fosa septica.
-apa de la vasele care au fost spalate in chiuveta sau de la fructe si legume, tot in fosa septica este deversata.
In prezent,vidanjarea nu mai este sub nicio forma traumatizanta datorita echipamentelor performante si mai ales experientei specialistilor.
Calypsomono.ro este firma care a dat o alta conotatie vidanjarii, desfundarii canalizarilor si inspectiilor video ale canalizarii pentru depistarea segmentelor problematice.
Daca in trecut instalatorii erau oameni de sacrificiu care se murdareau din cap pana in picioare si lucrau in conditii improprii, in prezent ei executa mecanizat multe dintre lucrari mentinandu-si echipamentele de lucru curate, dar si locul in care lucreaza.
Vidanjele firmei prezentate mai sus stralucesc de curatenie, chiar daca transporta mizeriile care ne genereaza repulsie. Acest lucru este posibil, deoarece:
-sunt masini ermetice, nu mai sunt vechi si ruginite, cum erau cele din trecut. Nici un miros dubios nu se scurge din cisterna, fiindca au fost fabricate in acest fel, iar Calypsomono a considerat ca trebuie sa investeasca in aceste utilaje ca oamenii sa nu se mai sperie asa de tare de vidanjare fose septice.
-dupa fiecare utilizare, vidanjele sunt complet igienizate astfel ca pe ele sau in ele nu raman sub nicio forma resturi urat mirositoare.
-dupa golirea puturilor ansorbante sau a foselor septice, acestea sunt si ele spalate cu un jet puternic de apa pentru eliminarea resturilor prinse de pereti.
Dupa cum se poate vedea acesti specialisti au facut istorie in Romania prin vidanjarile curate si prin modul in care gestioneaza resturi urat mirositoare care ar putea contamina solul si panza freatica. Vidanjarea ecologica nu costa mult si linisteste constiinta omului preocupat de mediu si de viitoarele generatii.
Este prioritar sa te adresezi unei firme responsabile careia sa ii soliciti servicii de vidanjare, fiindca ai certitudinea ca resturile tale nu vor fi deversate in prima apa curgatoare aparuta in cale sau pe iarba, ci in locuri special amenajate, evitandu-se poluarea.
Trebuie sa mai stiti de asemenea ca puteti solicita vidanjarea tuturor spatiilor insalubre, cum ar fi:
-beciuri si subsoluri inundate. Se stie ca apa pluviala in cantitati mari aduce cu ea piatra, noroi, pietris, pet-uri goale, resturi din canalizarile pe care le infunda.
Din pacate, omul nu are suficienta forta fizica sa curete aceste spatii care fac parte din gospodaria lui sau daca ar avea amici sau rude care sa il ajute, ar arunca aceasta mizerie langa gospodaria sa, poluand mediul. Acestea sunt principalele motive pentru care in cazul in care suntem inundati trebuie sa chemam specialistii firmei prezentate mai sus sa ne curete beciul si curtea de namolul strans.
-toalete. In multe cazuri, oamenii pun la punct o toaleta in curte in care nu arunca obiecte care ar putea infunda furtunul vidanjei si aleg sa o vidanjeze direct. Toaleta poate fi asezata pe un tub sau un put absorbant betonat ca totul sa fie mai usor, iar in ea se pot scurge si resturi din bucatarie si din baie, adica si apa de la masina de spalat.
Poate ca nu stiai la cine sa apelezi sa iti scoata apa din pivnita si din curte repede, cand simti ca nu ai nici un ajutor, iar tu esti neputincios in fata fortelor dezlantuite ale naturii.
Calypsomono.ro este firma care asigura transportul unor substante periculoase departe de asezarile umane in conditii de maxima securitate si tot specialistii ei iti iau zapada din curte ca tu sa iti poti baga masina in garaj si dezapezesc toate caile de acces.
Serviciile firmei s-au perfectionat permanent, de aceea clientii sunt din ce in ce mai numerosi, dar s-au si diversificat.
Ei executa impecabil racorduri la reteaua de alimentare cu apa sau la cea de canalizare si tot ei inspecteaza canalizarea pentru a interveni exact in segmentul cu probleme.
Totul decurge conform programarii, echipa vine cu uneltele si echipamentele necesare si nu streseaza sub nicio forma beneficiarii.
Este de ajuns sa vezi fotografiile de pe site si sa iti dai seama de calitatea premium a lucrarilor.
Niciunde nu am vazut vidanje mai curate ca ale lor si oameni mai determinati sa satisfaca clientii.
Preturile nu sunt mari si promptitudinea lor este definitorie.
Ar fi de adaugat faptul ca in portofoliul lor se afla nume mari din economia romaneasca, parteneri puternici pe care a reusit sa ii atraga prin calitatea serviciilor si prin preturile oneste.
Noi ii chemam de fiecare data cand fosa septica s-a umplut sau apa se scurge cu greutate din chiuveta si ne declaram pe deplin multumiti de ceea ce fac pentru noi.
Sunt oameni seriosi, care vorbesc frumos in timpul lucrului si se poarta exemplar.
De cand colaboram cu firma de mai sus pentru noi vidanjarea nu mai are conotatii negative ci este o lucrare care se impune sa fie facuta si nu ne deranjeaza sub nicio forma, fiindca se face curat.
Calypsomono este un nume de referinta in topul celor mai buni furnizori de servicii de vidanjare din tara.