Bratari barbati si femei cu cristale pentru a echilibra Chakrele: cum le alegi!

e-crystale bratari chakre

Persoanele care sunt obisnuite sa poarte bratari barbati si femei cu cristale pentru o necesitate pur estetica, probabil nu stiu ca pietrele pe care le poarta pot influenta anumite energii din jurul si din interiorul lor. Cei care studiaza pietrele si cristalele in schimb, stiu ca acestea au anumite puteri si, in functie de morfologia acestora si chiar de culoarea lor, pot aduce un echilibru in viata noastra. Astfel de bratari se regasesc la magazine speciale precum e-crystals.com. Sunt bratari folosite pentru echilibrarea Chakrelor sau dedicate anumitor zodii.

Cristale, Chakre si cromoterapie

Cristalele, Chakrele si terapia culorilor merg uneori mana in mana. Motivul pentru care trebuie sa evaluezi cum sa porti bratarile cu cristale se afla inclusiv in afinitatea cromatica. De exemplu:

Daca o persoana tinde sa fie prea materialista si egoista, concentrata numai si numai pe propriile nevoi, va trebui sa aleaga Chakra unde culoarea dominanta este negrul si apoi rosul. Cu toate acestea, ar fi o iresponsabil sa foloseasca numai pietre negre, intrucat probabil nu va consolida decat trasaturi de caracter care nu sunt prea pozitive. In schimb, va fi nevoie sa alature celor doua culori pietre care sa linisteasca, sa fie pozitive, potrivite pentru Chakrele superioare, cum ar fi un cuart roz sau un turcoaz. In acest fel, incercam sa contrabalansam situatia, persoana respectiva reusind astfel sa infrunte anumite aspecte negative ale personalitatii sale.

Culorile pietrelor, cum spuneam, au puterea de a controla Chakrele. Si totusi, ce sunt aceste Chakre si de ce suntem influentati de ele?

Conform traditiei yoghine, in corp exista sapte “roti” care continua sa se roteasca pentru a mentine fluxul de energie in corp, astfel incat aceasta sa poata curge de la baza coloanei vertebrale la cap. Toate bolile corpului uman sunt conectate la cele 7 Chakre. Fiecare Chakra este asociata cu unele dintre organele majore si este direct legata de o parte a corpului care poate afecta sanatatea generala. Daca una dintre Chakre este blocata, energia nu poate curge liber si acest lucru poate provoca tulburari emotionale si fizice. Este esential sa “cureti” aceste roti pentru a permite corpului sa functioneze asa cum a fost proiectat. Chakrele pot fi blocate din cauza stresului, a gandurilor negative, a unei diete dezechilibrate si chiar a lipsei de exercitii fizice.

Fiecare piatra reprezinta o Chakra diferita: Chakra radacinii este reprezentata de Onix, Chakra splinei are asociata cu piatra Ochi de Tigru, Chakra plexului solar are Peridotul, Chakra inimii are Jaspul imperial, Chakra gatului are Turcoazul, Chakra celui de-al treilea ochi are piatra Lapis Lazuli, Chakra coroanei are asociat Ametistul. Desigur, pot fi si alte pietre care sa se incadreze in cormatica culorilor corespunzatoare feicarei Chakre. Timp de mii de ani, civilizatiile antice au folosit puterea cristalelor pentru a depasi blocajele mentale, fizice si spirituale, facilitand astfel curgerea libera a energiei intregului corp. Cand cristalele sunt plasate direct pe corp, mai ales prin bijuterii precum bratari, acestea au un efect vibrator puternic care se ridica din cristal spre tine.

Bratara cu cristale Chakra

Poate fi dificil pentru incepatori sa inceapa sa deschida Chakrele, insa niciodata nu este prea tarziu sa fie constienti de ele si sa inceapa sa exerseze deschiderea lor. Si aici pot intra in joc bratarile cu cristale 7 Chakre pentru a va ajuta. Fiecare dintre pietrele colorate reprezinta o Chakra diferita – putem folosi bratara pentru a ne concentra atentia si pentru a echilibra Chakrele si sanatatea noastra.

Poarta bratari Chakra de la e-crystals.com

Bratarile Chakra sunt accesorii concepute pentru a echilibra cele 7 Chakre si au fost purtate in India de secole. In timp ce unii sustin ca avantajele purtarii bratarilor de cristal Chakra provin direct din energia pietrelor utilizate, altii cred ca bratarile promoveaza pur si simplu constientizarea si permit o atentie sporita in mentinerea in echilibru a acestor 7 energii. In orice caz, bratarile sunt utilizate in medicina alternativa pentru a promova vindecarea si vitalitatea. Bijuteriile Chakra pot fi purtate pur si simplu si in scopuri estetice.

Aceste bratari folosesc pietre cu proprietati energetice deosebite pentru a schimba treptat viata si sanatatea purtatorului. In teorie, energia pietrelor se transmite purtatorului bratarii Chakra. Fiecare dintre pietrele bratarii emana energie pozitiva, care echilibreaza Chakrele.

Culori si Chakre

Fiecare culoare, cum spuneam, reflecta o vibratie sau o frecventa care radiaza prin Chakre. In timp ce culorile reflecta frecvente diferite de energie asociate cu fiecare centru energetic, semnificatia lor poate fi legata de functia Chakrei la care se refera si de simbolistica in general, asa cum am mentionat mai sus. Culorile celor 7 Chakre principale sunt: ​​violet, indigo, albastru, verde, galben, portocaliu, rosu. Bijuteriile de cristal pe care le purtam ne ridica vibratia si ne reinnoiesc energia, transformandu-ne pozitiv sanatatea si starea de bine.

Cum sa porti bratara Chakra

Partea stanga a corpului tau, care reprezinta latura mai sensibila si mai feminina, se ocupa de sinele tau interior. Partea stanga este despre schimbarea pe care doresti sa o faci in interior. Purtand cateva cristale pe incheietura stanga, este posibil sa controlezi si sa modifici in mod constient tensiunile venite din exterior. Poarta bratarile pe partea stanga pentru a trimite energii vindecatoare prin corp.

Partea dreapta, adica partea de actiune, este vazuta ca partea masculina a corpului tau. Partea ta dreapta este mai mult despre cum actionezi in lumea exterioara. Cristalele ajuta la productivitate si controleaza energia pe care o pui in mediul extern. Daca porti bratarile in partea dreapta, iti vei scapa corpul de toxine si vei alinia Chakrele.

Pentru a obtine beneficiul maxim de energie si pentru a obtine cel mai bine ceea ce iti doresti, gaseste echilibrul potrivit intre partea dreapta si partea stanga, purtand bratarile cu cristale de la e-crystals.com.