Baloane si butelie heliu pentru aniversari, nunti si botezuri

Stiti care este elementul cheie ale unei petreceri? Baloanele umflate cu o butelie heliu de unica folosinta. Pe langa invitati, mancarea si racoritoarele, baloanele umflate cu heliu sunt mai nou elementele nelipsite de la orice petrecere indiferent ca vorbim despre petrecerea de mot a micului ingeras, majorat, nunta sau botez.

Moda baloanelor cu heliu a aparut odata cu buteliile heliu de unica folosinta pe care le poate achizitiona oricine sa-si decoreze singuri petrecerea. Anterior era necesar sa apelezi la un organizator de evenimente, doar ei avand acces la butelii heliu reincarcabile de dimensiuni mari care nu avea sens sa fie achizitionata de utilizatorul final fiind foarte greu de manevrat si foarte costisitoare.

In privinta baloanelor cu heliu, exista o gama larga pentru astfel de baloane: de la cele cu o forma predefinita, la cele rotunde, care sunt decorate cu diverse detalii. Toate pot fi umflate cu butelia cu heliu, ceea ce reprezinta un mic recipient care, la unul dintre capete are o duza usor de folosit ce va va ajuta sa pompati heliu in baloane. De regula, astfel de pompele manuale sunt utile pentru baloanele mai mici, care au dimensiuni de pana la 25 cm, fiind utilizate ca decor iar baloanele mai mari sunt umflate cu heliu spre bucuria copiilor.

Tipurile de baloane, asa cum am precizat si mai sus, pot varia. Pot fi baloane in forma de litere, astfel incat, la un botez ori o nunta, poate fi scris numele bebelusului sau numele mirilor din baloane, acestea putand avea diferite culori, de la rosu la albastru, inclusiv negru, argintiu sau auriu. Sunt foarte utile pentru transmiterea unor mesaje publice precum o cerere in casatorie sau pentru crearea unui decor amuzant pentru poze.

Cea dea doua categorie de baloane o reprezinta baloanele in forma de cifre, din care pot fi scrise datele sau varsta sarbatoritilor. A devenit o moda din ce in ce mai populara aceea ca, la aniversari, tinerii, in special, sa opteze pentru astfel de baloane, o butelie de 2,2 litri putand umfla pana la 30 de baloane din latex cu marime de 24 cm sau 14 baloane din folie de 45 cm.

Cea dea treia categorie este reprezentata de baloanele in forme predefinite, in general rotunde, care au diferite animatii pe ele, adesea alese pentru aniversarea sau botezul unui copil. Ele reprezinta decorul perfect pentru cel mic, fiind un izvor nesecat de idei pentru a se juca cu baloanele. De asemenea, foarte populare sunt si baloanele in diverse forme, in special in personaje de desene animate, precum Mickey Mouse, Donald Duck sau Sonic X. 

Baloanele sunt si vor fi mereu la moda, chiar daca se vor adapta vremurilor noi. In acest moment, baloanele cu heliu sunt foarte populare la evenimente, majorate, nunti, botezuri, aniversari, in special pentru ca pot fi umflate si de acasa  sau direct in restaurant. De asemenea, diversitatea mare a tipurilor si formelor de baloane ajuta foarte mult in incadrarea acestora in decorul general al evenimentelor, in special al baloanelor in forma de litere si cifre.