Anuntul caselor de amanet: „Cumpar ceasuri” suna promitator

Scoala a inceput in sistem hibrid in cele mai multe dintre localitatile Romaniei, iar cheltuielile sunt mai mari pentru parinti. Este adevarat ca sanatatea copiilor si viata lor sunt pe primul loc in topul prioritatilor, dar scoala online inseamna obligativitatea parintelui de a-i cumpar micutului un laptop performant si de a face un abonament la internet.
In perioada pandemiei, multi parinti au fost disponibilizati sau si-au primit salariile diminuate. Datoriile au continuat sa se acumuleze si echipamentul de protectie personala impotriva infectiei cu Covid inseamna sporirea cheltuielilor.
Multi dintre voi ati pastrat insa obiecte din vremea in care parea ca totul va surade si problemele de natura financiara nu existau.
Aveti undeva intr-un seif sau sertar mai multe bijuterii din aur si din argint si ceasul de lux la care tineti ca la ochii din cap.
Nu este cazul sa dati aceste obiecte de valoare pe lucru de nimic, dar nici sa le tineti degeaba ascunse, cand ele v-ar putea ajuta sa reveniti pe linia de plutire!
Ce se poate face? Anuntul: cumpar ceasuri postat pe site-urile caselor oneste de amanet sa fie tratat cu toata atentia cuvenita.
El coincide cu fagaduinta ca in schimbul obiectului valoros veti primi o suma onesta care sa va asigura supravietuirea in conditiile impuse de pandemie.
Onestitatea casei de amanet poate fi demonstrata cu mai multe argumente.
Afiseaza toate costurile, comisioanele la vedere si ofera cele mai bune preturi atat pentru bijuterii sau fragmente din ele, cat si pentru electronice sau masini.
Stiu sigur ca daca amanetez un obiect de valoare pentru suma de 1000 de lei, dobanda zilnica este de 3 lei, ceea ce mi se pare foarte putin. La sfarsitul unei luni se vor restitui 1090 de lei si se vor recupera obiectele care au garantat imprumutul.
Daca la o banca explicatiile privind creditul sunt prezentate incalcit, ca beneficiarul sa nu inteleaga, casele de amanet oneste au toate informatiile pe site formulate pe intelesul tuturor.
Rezolva in regim de urgenta cererile clientilor sai. Te prezinti cu ceasul sau cu bijuteriile la ghiseu si pleci cu banii imediat.
Bancile nu sunt la fel de prompte decat cu clientii vechi, care isi si incaseaza salariile pe cardul emis de ele, in rest, isi lasa clientii sa astepte. Uneori nevoia de bani face diferenta dintre viata si moarte. Ai pe cineva bolnav si viata lui depinde de o interventie chirurgicala sau de un tratament si esti in stare sa vinzi totul, sa il ajuti. Cum te simti cand functionarul de la banca iti spune sa revii peste trei zile cu alta adeverinta de salariat, fiindca prima nu este buna si mai astepti alte 4 zile, pana la aprobarea dosarului?
Oamenii trec adesea prin situatii ciudate despre care le este jena sa vorbeasca si in acele momente nu stiu cum sa actioneze eficient. Evident ca se impune sa vinzi ceasul, sa ai mancare variata si consistenta pentru copii si sa achiti facturile, sa nu fii debransat de la alimentarea cu apa, cu energie electrica sau de la canalizare.
Casele de amanet au pentru fiecare persoana o solutie datorita serviilor variate. Lor le poti vinde bijuterii, fragmente de aur, argint, platina, dar si pietre pretioase, electronice, tablouri valoroase si ceasuri de lux.
In cazul in care tii la aceste valori, casa de amanet accepta sa le primeasca in pastrare si sa iti ofere in schimbul lor banii de care ai nevoie.
Existenta unui calculator online care iti permite sa evaluezi singur bijuteriile si sa stii exact la cati bani sa te astepti.
Orice client care are nevoie de informatii in plus, le primeste prompt si gratuit. Exista un formular online pe site-ul casei de amanet care poate fi completat si trimis, iar expeditorul primeste raspuns la intrebari in cel mai scurt timp. De asemenea se poate discuta pe chat cu reprezentantul casei de amanet.
Tot pe site se afla un convertor care permite transformarea leilor in euro sau in alte monede europene.
Dupa ridicarea banilor se poate efectua un transfer bancar, daca suntem nevoiti sa ii trimitem unei persoane care depinde de ei. Totul este pus la punct ca clientul sa nu mearga pe strada cu banii de la amanet si sa se afle in pericol. Leii sunt schimbati in euro, euro pot fi transferati intr-un anumit cont.
Clientii sunt siguri ca bunurile lor sunt pastrate in conditii de maxima securitate, in seifuri solide care se afla in incaperi prevazute cu alarma si camere de luat vederi.
Operatorii de la ghisee poarta masca de protectie si manusi, oamenii pastreaza distanta sociala conform marcajelor. Acest lucru furnizeaza beneficii duble: in primul rand este garantata sanatatea oamenilor, in al doilea rand, operatiunile sunt confidentiale, fiindca persoana din spatele tau nu va auzi si nu va vedea cati bani ai primit.
Perioada de amanetare este flexibila, fiind cuprinsa intre 5-30 de zile. Si acest amanunt este foarte important. Sa presupunem ca mai ai 5 zile pana la salariu si ai o datorie de onorat urgent! Poti face contractul pe cele 5 zile, sa platesti o dobanda mai mica.
Nu inchei fara sa te sfatuiesc sa tratezi anuntul caselor de amanet referitor la disponibilitatea lor de a cumpara ceasuri cu toata atentia si sa renunti la obiectul de lux de dragul celor care depind de tine! Vinde ceasul de aur sau cu mecanism sofisticat si investeste in educatia copilului, in sanatatea familiei, intr-o viata mai buna pentru toti!