Bucureştiul dispărut, în fotografii semnate de Dan Vartanian, expus pe gardul Palatului Suţu

Gardul Palatului Suțu (Muzeul Municipiului București) găzduieşte, în perioada 15 iunie- 15 iulie, o expoziţie de fotografie semnată de Dan Vartanian, expoziţie care arată locuri dispărute ale Bucureştiului.

Bucurestiul disparut, in fotografii semnate de Dan Vartanian, expus pe gardul Palatului Sutu

Bucureştiul dispărut, în fotografii semnate de Dan Vartanian, expus pe gardul Palatului Suţu
Una din rarele ocazii când fotografiile-document ale lui Dan Vartanian ies în stradă.► CE? Cele mai bune fotografii-unicat din anii ’70-’80 cu locuri pitorești care mai există și azi, distrugerea fără precedent pe timp de pace a unor zone rezidențiale vechi de peste un secol, dar și transformarea socialistă a Bucureștiului.► DE CE? Dacă ai vedea că orașul în care ai crescut se schimbă dramatic, ai pune mâna pe aparatul foto și ai documenta ce se întâmplă, chiar dacă uneori e interzis?

► UNDE? Pe gardul Palatului Suțu (Muzeul Municipiului București)

► CÂND?
Vernisajul: 15 iunie 2015, ora 18:30
Vizitare: o lună întreagă, până pe 15 iulie 2015.

În premieră, orașul de acum peste 30 de ani, uitat de mulți, iese la lumină. Explorează un București care a fost odată. Admiră, revoltă-te și fii surprins când vei vedea cum a fost orașul odată, cum au fost șterse din istorie bucăți din el, dar și forma nouă pe care a căpătat-o.  – See more at: http://www.b365.ro/bucurestiul-disparut-in-fotografii-semnate-de-dan-vartanian-expus-pe-gardul-palatului-sutu_231667.html#sthash.lb1XdL5i.dpuf