Artiştii din cadrul EUROPAfest vor susţine concerte live la Caffe Festival Ibis

EUROPAfest 2015 BUCUREŞTI. În perioada 15-22 mai, în fiecare seară, de la ora 20:00, artiştii din cadrul EUROPAfest, veniţi de pe 4 continente, vor susţine concerte live în mijlocul publicului, la Caffe Festival Ibis.

EUROPAfest 2015 BUCUREŞTI. Sub sloganul It’s all about live quality music!, EUROPAfest, singurul festival din Europa care reuneşte 4 genuri muzicale – jazz | blues | pop | clasic prezintă, în perioada 14 – 23 mai, peste 300 de artişti din 45 de ţări. În fiecare seară, în perioada 15-22 mai, de la ora 20:00, artiştii din cadrul EUROPAfest, veniţi de pe 4 continente, vor susţine concerte live în mijlocul publicului, la Caffe Festival Ibis.

„Concertele ţinute până târziu în noapte cu artişti de jazz, blues, pop sau clasic, atmosfera destinsă, jovială şi voia-bună te invită să te bucuri de mici plăceri precum un pahar de vin în compania prietenilor.

Evenimentul oferă o evadare din ritmul trepidant al vieţii de zi cu zi, mizând pe neconvenţionalitate atunci când este vorba despre alegerea locaţiei de concerte, înlocuind somptuozitatea sălilor de spectacol cu un spaţiu amical, comod, accesibil şi fun.

EUROPAfest 2015 BUCUREŞTI. Participanţii la Caffe Festival Ibis au la dipoziţie toate ingredientele pentru a-şi construi amintiri frumoase, ascultând muzică de calitate, lărgindu-şi cercul de cunoştinţe şi interacţionând live cu artiştii. Caffe Festival Ibis este mai mult decât un mix de evenimente, este o stare de spirit. Lasă-ţi telefonul şi agenda, desfă-ţi cravată şi gustă aroma muzicii de calitate.

Şi pentru ca relaxarea şi muzica bună să fie biletul către seri de neuitat, spectatorii concertelor desfăşurate într-un spaţiu neconvenţional precum Ibis Caffe beneficiază de un pachet special care include intrarea la concert şi o băutură la alegere – vin / bere / cafea / ceai / răcoritoare, la preţul de 39 de lei/persoană. Grupurile de minim 5 persoane au reducere, 35 lei/persoană”, informează organizatorii, într-un comunicat de presă remis B365.ro.

Rezervările se fac la Ibis Nord: 0374 130 039 sau 021 300 9110.

Pe lângă Caffe Festival Ibis, agenda EUROPAfest mai cuprinde Opening Concert – Bucureşti | Sibiu, concerte live de jazz, blues, pop şi muzică clasică, Bucharest International Jazz Competition, Jeunesses International Music Competition Dinu Lipatti, master-classes si workshopuri, Festival’s corner şi Gala EUROPAfest.

EUROPAfest 2015 BUCUREŞTI. Agenda completă şi informaţii despre bilete pot fi găsite pe site-ul organizatorului, jmEvents.ro sau pe pagina de facebook EUROPAfest.

sursa-http://www.b365.ro/artistii-din-cadrul-europafest-vor-sustine-concerte-live-la-caffe-festival-ibis_229536.html