Talie de viespe cu grepfrut

Poate şi tu eşti una dintre femeile care încearcă de multă vreme să găsească dieta potrivită pentru a reduce din kilogramele în plus. Vrei să slăbeşti uşor şi sănătos? Iată o dietă care te poate ajuta!

Dieta cu grepfrut, care are la bază consumarea unui fruct înainte de fiecare masă, pentru a pune în acţiune enzimele ce determină arderea grăsimii.

Programul dietei

Micul dejun: Un grepfrut, două ouă preparate în orice mod doreşti şi două felii de bacon, o ceaşcă de ceai sau cafea.

Pranzul: Un grepfrut, orice tip de carne, cât doreşti (preparată oricum, dar nu prăjită), o salată de legume proaspete sau fierte.

Cina: Un grepfrut, o salată (poţi opta şi pentru o salată de legume roşii şi verzi fierte), o porţie de carne de pui sau peşte.

Înainte de culcare se poate bea un pahar de lapte degresat.

Alimente pe care le poţi consuma în timpul dietei: ceapă roşie, piper, ridichi, broccoli, salată, cereale, porumb, spanac, legume care conţin amidon, spaghete, unt de arahide, jeleu sau gem, murături, covrigei, fructe, sos pentru salate cu un conţinut slab de calorii.

Alimentele pe care nu ai voie să le consumi: ceapă albă, cartofi, ţelină, mazăre, castraveţi, morcovi, ceapă verde, varză, chips-uri, roşii, fasole verde, lăptuci, maioneză, orice fel de brânză, nuci.

Sfaturi utile:

  • Bea 8 pahare cu apă pe zi;
  • Nu adăuga şi nu diminua cantitatea de grepfruturi consumate în timpul dietei;
  • Bea numai o ceaşcă de cafea pe zi, deoarece cofeina dezechilibrează producerea insulinei care împiedică procesul de ardere;
  • Poţi consuma alimente prăjite în unt;
  • Nu mânca desert, produse de panificaţie, legume albe sau cartofi dulci;
  • Urmează dieta timp de 12 zile, fă o pauză de 2 zile şi repetă cura.