Sexul si Femeia..

Sexul si Femeia

 A face sex este doar o incantare , nu o datorie, iar relatia  barbat-femeie este cea mai tulburatoare , profunda si dramatica din lume.

Sexul este ca o portocala. La inceput, o cauti pe cea mai frumoasa, pe cea mai mare crezand ca este cea mai gustoasa . Dar,  o gusti si vezi ca nu este asa. Si incerci o alta portocala, poate nu la fel de mare, nu la fel de frumoasa dar probabil cu mult mai gustoasa decat cea dinainte.

Sa inveti sa cunosti adevaratul gust, poate fi considerat la un momentdat o adevarata arta, sa stii sa faci diferenta… o adevarata cunostere, sa inveti sa te cunosti pe tine insuti…o adevarata realitate.

Multe femei isi traiesc intreaga viata sacrificandu-se, mintindu-se, negand cu toata fiinta ca sexul nu conteaza. Sexul nu e nimic. Sexul e doar ceva. Ceva-ul acela despre care au existat timpuri in care nu se vorbea deloc, era considerat un subiect tabu. Dar vremurile s-au schimbat, oamenii s-au emancipat iar copii au inceput sa-si dea frau liber gandirii, sa puna intrebari, sa aiba curiozitati, astfel sa indrazneasca sa vorbeasca cu parintii si sa gasesca raspunsuri la multe din lucrurile pe care le aud la coltul strazii sau lucruri pe care copiii mai mari le vorbesc cu un oarecare ranjet pe buze.

E doar o lume in care ne nastem si murim. Depinde doar de noi daca vrem sa traim sau nu.

A fi femeie, e doar unul dintre cele mai mari sacrificii din lumea asta. A fi femeie, inseamna a iubii, a suferii, a plange, a traii, a rade, a muri…A  stii sa fi femeie e doar o calitate. Sa inveti sa iubesti si sa te faci iubita ar fi trebuit sa fie o porunca importanta. Cu siguranta nu multe dintre femei ar fi reusit sa o indeplinesca.

Femeia si sexul, sunt doar doua vicii pe care multi dintre noi si le permit in adevaratul sens al cuvantului.  Pentru cei ce stiu sa le aprecieze le pot numi niste adevarate capricii, pentru restul, care nu stiu sa faca diferenta nu sunt decat alte doua lucruri de care poti avea parte in viata, sexul si femeia…