6 obiecte care să nu lipsească de pe măsuța ta de machiaj

Măsuța de machiaj este un loc special pentru orice femeie care adoră să se aranjeze și să aibă grijă de aspectul său fizic. Pentru o bună organizare și pentru a avea la îndemână tot ce îți trebuie, ți-am pregătit o serie de idei cu obiectele care ar trebui să se regăsească pe măsuța ta de machiaj.

1. Ține-ți bijuteriile la vedere

Bijuteriile pot pune în valoare atât ținuta unei femei, cât și pe ea însăși, fiindcă alegerile în materie de bijuterii și accesorii îți definesc stilul personal și adaugă o notă delicată de feminitate.

Dacă ai o colecție de bijuterii și simți că nu le porți suficient de des, acest lucru se poate datora și faptului că nu vezi bijuteriile de fiecare dată când te aranjezi. În loc să le ții ascunse în diverse sertare, poți opta pentru un suport de bijuterii tip cutie, cu capac din sticlă. Astfel, bijuteriile tale vor fi mereu la vedere, pe măsuța de machiaj. Nu mai păstra bijuteriile deosebite, precum o bratara aur sau un colier prețios, doar pentru ocazii speciale, ci fă ca fiecare zi să fie una specială.

2. Organizează produsele de machiaj

Dacă ești o persoană care iubește arta machiajului, cu siguranță ai numeroase produse de machiaj în colecția ta. Fă din măsuța de machiaj locul ideal pentru a te aranja eficient și organizează-ți produsele astfel încât să le ai pe toate la îndemână.

Poți cumpăra organizatoare de machiaj atât pentru paletele de farduri, cât și pentru rujuri sau alte produse. De asemenea, poți opta pentru soluții de depozitare a bureților de fond de ten, astfel încât să nu aibă contact cu praful sau cu microbii.

3. Nu uita de importanța oglinzilor

Oglinda este punctul forte al unei măsuțe de machiaj. Pentru mai multă eficiență, poți alege o oglindă cu LED-uri, care să te ajute să observi fiecare detaliu al machiajului sau al coafurii tale. Totodată, pentru a-ți fi mai ușor să te aranjezi și să nu-ți scape niciun detaliu, poți cumpăra o oglindă mai mică, pe care să o ții în mână și să te machiezi mai ușor.

4. Acordă un loc special colecției tale de parfumuri

Parfumurile pot fi un semn al personalității unei persoane, în funcție de notele parfumului respectiv. În timp ce unele femei preferă parfumurile florale sau dulci, altele optează pentru parfumuri mai intense, cu o notă de mister.

Indiferent de gusturile tale în materie de parfumuri, acestea merită un loc special pe măsuța ta de machiaj. Atunci când te aranjezi pentru a merge undeva, este important să ai parfumurile la îndemână, sau cel puțin parfumul pe care îl folosești în prezent. De asemenea, pentru o mai bună organizare, poți folosi o tavă pentru parfumuri, iar acest detaliu va acorda o notă elegantă spațiului tău de înfrumusețare.

5. Păstrează produsele de demachiere și igienă la îndemână

Spațiul în care te aranjezi trebuie să fie unul practic, ca să nu fii nevoită să faci drumuri de la măsuța de machiaj la baie sau în alte locuri din casă. Așadar, asigură-te că ai la îndemână produse de demachiere, cum ar fi apa micelară, dischetele demachiante, dar și șervețele umede, bețișoare de urechi, perie de păr și alte produse de acest tip.

6. Înfrumusețează colțul tău de relaxare cu flori și alte obiecte personale

Iar dacă ideile prezentate mai sus conțin produse practice, această ultimă idee vizează înfrumusețarea colțului tău de relaxare, pentru a te simți cât mai bine la măsuța de machiaj. Pune o ramă foto cu o fotografie dragă ție, un suvenir care să-ți trezească amintiri plăcute sau o vază cu flori, pentru a adăuga o notă de feminitate.

Așadar, poți opta pentru diverse organizatoare, obiecte decorative și nu numai, pentru a face din spațiul tău de înfrumusețare un loc ideal. Pregătește-ți toate produsele de care ai nevoie și bucură-te de un ritual de relaxare în propria locuință.
Sursă foto: Shutterstock