Coșuri cadou pentru toate gusturile și buzunarele. De Crăciun, inspiră-te de la FineStore!

De sărbători, pe lista de cadouri, un loc important îl ocupă colegii, șefii, colaboratorii sau partenerii de afaceri, bineînțeles, după membrii familiei și prietenii dragi. Specialișții FineStore s-au gândit la toți și la toate și îți vin în întâmpinare cu idei inspirate de cadouri pentru cei pe care vrei să-i surprinzi în cel mai plăcut mod cu putință la sfârșit de an.

De ce să alegi coșuri cadou de Crăciun

FineStore are pregătite zeci de modele de coșuri cadou cu băuturi premium și bunătăți de sezon, potrivite pentru a fi oferite în dar și apropiaților, și angajaților.

Ai un șef care este, dincolo de orice, un lider? Vrei să-i mulțumești pentru asta? Nimic mai simplu! În oferta de coșuri cadou pregătită de FineStore pentru sezonul sărbătorilor de iarnă vei găsi sigur ceva care să-l impresioneze, fără să îți destabilizezi neapărat bugetul. Lichior Mozart, coniac Frapin, vin Ronco di Sassi sau Grande Alberone, prosecco și vin spumant Foss Marai ori San Martino, rom AH Riise sunt doar câteva dintre băuturile vedetă ale coșurilor cadou de la FineStore. Lângă ele, ajutoarele lui Moș Crăciun au pus panettone pufos, ciocolată irezistibil de fină, cafea și ceaiuri cu arome incredibile, care dau gust vieții în fiecare zi, dar și alte delicii.

Cu un coș cadou nu bucuri doar destinatarul, ci și pe toți cei din jurul său, cu care poate împărți toate bunătățile ambalate elegant.

Inspirație pentru cadouri pentru colegi

Organizați Secret Santa între colegi? Găsești în oferta FineStore idei de cadouri bărbați sau femei, cadouri pentru prieteni sau șefi. 

Crystal Head vodka, ingenioasă și intrigantă, este un cadou genial pentru acel coleg care e sufletul petrecerii în birou. Ce o face cu adevărat specială? Savoarea de piersică bine coaptă și calitatea superioară datorată porumbului special selecționat și apei de izvor din Newfoundland, Canada. Apoi, faptul că este îmbuteliată într-o sticlă originală, în formă de craniu, simbol al puterii, intuiției, cunoașterii și, poate paradoxal pentru unii, al vieții. Un ambalaj la fel de deosebit ca și procedeul de distilare și filtrare. Crystal Head se obține după şapte filtrări, din care trei se realizează prin straturi de cristale semipreţioase, cunoscute ca diamante Herkimer, pentru a obţine un sortiment de o puritate extraordinară.

Vrei să le faci o surpriză tuturor colegilor din departament la petrecerea de sfârșit de an și ai nevoie de idei mai diversificate? Poți pune pentru fiecare sub brad cadouri Crăciun. Cum faci asta fără să-ți pui în pericol bugetul chiar la sfârșit de an? Profită de faptul că pe FineStore găsești în miniatură o mulțime de băuturi speciale, de la rom AH Riise și gin G’Vine Floraison, la lichior Mozart, tequila Padre Azul sau whisky Tomintoul. 

Ai nevoie de motive în plus să crezi că FineStore este cel mai bun ajutor de Moș Crăciun? Vodka Absolut sau Mont Blanc, coniac Hennessy, Frapin sau Remy Martin, whisky Chivas Regal sau Glenfiddich, vinuri alese de la podgorii renumite din România și din străinătate ori băuturi tradiționale – găsești tot ce îți dorești în oferta celui mai mare magazin online de băuturi alcoolice din România.  

Fă-ți cumpărăturile pentru sărbători online și faci economie și de bani, și de timp, și de răbdare. Când toată lumea va fi captivă în aglomerația din magazine și din trafic, tu vei putea savura în tihnă o băutură specială, sosită prin curier odată cu cadourile inspirate la de FineStore. Este bine de știut că la comenzi mai mari de 199 de lei, transportul este gratuit oriunde în țară! Sărbători fericite!