Cele mai bune hoteluri din București 2024

București, capitala României, este una din destinațiile de top ale Europei datorită îmbinării istoriei cu modernul. Fie că scopul vizitei tale sunt palatele regale, muzeele impresionante, fie cauți oportunități de distracție sau vrei să te bucuri de o sesiune de shopping și evenimente culturale, București este orașul perfect pentru toate acestea.

În București găsești hoteluri impresionante prin arhitectură, poveștile istorice din spatele acestora sau facilitățile oferite

București sau Micul Paris așa cum a fost supranumit înainte de anii Revoluției este un oraș renumit cel puțin în Europa datorită petrecerilor cu mare fast și distracția nocturnă din cluburi. De cealaltă parte sunt cei care iubesc Bucureștiul pentru evenimentele culturale organizate cu mare succes: festivaluri, expoziții, piese de teatru, spectacole de operă, etc.

Nu contează neapărat motivul pentru care ajungi la București. Faptul că vei fi cazat într-unul din cele mai luxurioase hoteluri ale capitalei României îți va transforma sejurul într-o experiență de neuitat. Oricare ar fi alegerea ta pentru următorul sejur, află că pe celelalte le poți vizita și îți garantăm că va merita.

Top 5 cele mai bune hoteluri din București

J. W. Marriott Bucharest Grand Hotel

Etalon al luxului modern, J. W. Marriott este renumit pentru serviciile sale nemaipomenite, pentru varietatea de restaurante și baruri, dar și pentru eleganța ce poate fi remarcată de la primii pași făcuți în interiorul hotelului.

Acest minunat hotel se află în topul preferințelor turiștilor când aleg București ca destinație de vacanță și nu numai. Dispune de peste 400 de camere și 6 restaurante de lux cu mâncăruri gourmet, SPA și o sală de fitness. Clădirea impunătoare este în stil clasic și se află lângă Palatul Parlamentului. De-a lungul timpului a fost ales de mai mulți șefi de stat sau membrii ai unor familii regale ca destinație de cazare.

În incinta hotelului, la parter, se află cazinoul Grand Casino Marriott o locație excelentă pentru cei pasionați de poker, blackjack, ruletă sau sloturi. Clienții pot savura mâncăruri rafinate și cocktailuri delicioase.

De-a lungul timpului, J. W. Marriott Bucharest Grand Hotel a fost gazda câtorva festivaluri de poker majore, organizate de operatori de poker online de top licențiați în România, precum 888poker Live. De altfel, între 16 și 24 martie 2024 este deja programat un nou festival organizat de acest operator. 888poker este unul dintre cei mai populari jucători din industria pokerului. Printre motivele pentru care este apreciat se numără reputația, varietatea de jocuri, aplicația de mobil performantă, precum și un bonus fara depunere 888 oferit noilor jucători.

InterContinental Athenee Palace Bucharest

Hotel de lux situat în centrul Bucureștiului cu o istorie impresionantă. A găzduit de-a lungul timpului evenimente sociale și întâlniri politice. La renovarea recentă au fost îmbinate elemente de arhitectură clasică cu facilitățile moderne. Amplasarea este un avantaj fiind foarte aproape de muzee, Sala Palatului, Palatul Regal și Gara de Nord. Dispune de 272 de camere, un centru Wellness, Health Club Spa.

The Marmorosch Bucharest, Autograph Collection

Clădirea, care acum este probabil cel mai spectaculos hotel al Micului Paris, a servit industria bancară timp de aproximativ 100 de ani. Palatul Băncii Marmorosch a fost finalizat în 1923 si are un stil neoromânesc cu influențe bizantine și gotice. Cele 217 camere luxoase au un design modern îmbinat cu detaliile originale păstrate cu mare grijă. Locația este de top, foarte aproape de principalele muzee și instituții de artă, dar și la câțiva pași de restaurantele și cluburile din centrul vechi.

Epoque Hotel – Relais & Chateaux

Un alt hotel de lux care îmbină perfect istoria cu modernismul. Doar privind clădirea vei realiza că emană istorie, rafinament și eleganță. O dată ce ai pășit în interior vei fi întâmpinat de un decor sofisticat cu detalii impresionante. Epoque Hotel se află într-o zonă liniștită a centrului. Astfel că te poți bucura de un sejur relaxant și odihnitor într-un hotel cu elemente de epocă. Partea modernă a acestuia constă și într-un spa exclusivist și un restaurant de înaltă clasă.

Grand Hotel Continental

Grand Hotel Continental este de fapt fostul Hotel Intercontinental, care era un punct de referință al fiecărui locuitor al orașului. Se află în locația preferată a turiștilor, mai exact lângă Teatru Național București, foarte aproape de Centrul Vechi. Grand Hotel Continental este un simbol al luxului cu o clădire impunătoare cu multă istorie în spate.

Interiorul hotelului este impresionant prin stilul său clasic, camere decorate cu mult bun gust și oferă facilități moderne turiștilor pentru a le asigura cel mai bun sejur posibil. În cadrul acestui hotel vei găsi restaurante și baruri rafinate, de asemenea și un centru Wellness perfect pentru relaxare.