Nicușorul General al Capitalei: Cum adică nu face nimic relevant?

Bă, detractorilor, ia să vă văd acum ce mai ziceți de Nicușorul General al Capitalei. Cum adică nu face nimic relevant? Uite că se întâlnește cu influensărese wannabe de pe Instagram la Primăria București. E ceea ce a promis în 2020 că va face în munca lui asiduă de construire a Noului București.

Cetățenii de rând nu pot intra să viziteze sediul

monument istoric al Primăriei București decât 6 ore pe an, la Noaptea Muzeelor, în luna mai. Cetățenii de rând nu pot obține audiențe la actualul primar general. Cel mult sunt pasați la niște directori din PMB, care-i ușchesc, că au așa multă muncă pe cap. Doamna sau domnișoara asta care a apărut din spuma mării în ultimul an și „promovează” capitala cu Reels pe Instagram (cu co-autori influensăreasa și contul oficial al PMB!) are prioritate. Pentru că merită. Ce dacă vorbește tâmpenii și propagă informații inexacte sau banalități de pe Wikipedia sau eventual redă foarte stângaci texte ale unor postări vechi de pe pagina asta? Ea e cel mai de preț ambasador al Noului București, aparent.

Tot videoul pare regizat să transmită că influensăreasa „a intrat peste primar” și l-a surprins la muncă. E fix ca episodul ăla penibil din mandatul precedent la PMB în care Gâdea de la Antena 3 „a intrat peste” ex-primarul general Gabriela Firea, pe care a găsit-o la muncă. Primăria cea votează avea chiar și lavaliera montată, din întâmplare. Încă o dată, Nicușor Dan o copiază pe ilustra sa predecesoare.

Exerciții de imagine absolut jenante ca ăsta la care s-a dedat primarul general plasează administrația publică bucureșteană în sfera ridicolului, nu că n-ar fi fost deja acolo. Altcumva, Nicușorul General n-a mai fost văzut pe bune pe stradă, printre cetățeni, din 2020. Nu se pun evenimentele regizate, unde Salvatorul General nu poate fi perturbat de detractorii desigur plătiți de pesede.

Hai că poate candidează influensăreasa lui Nicușor la Primărie la anul. Godspeed.