Molly Bloom, un spectacol la Teatrul Infinit cu actrița Raluca Gheorghiu-Culda

Publicul este așteptam miercuri, 15 februarie, la ora 19:30, la spectacolul Molly Bloom la Teatrul Infinit cu actrița Raluca Gheorghiu-Culda.

Molly Bloom

adaptare liberă de Radu Aldulescu după James Joycecu
Raluca Gheorghiu-Culda
Regia: Alina Hiristea
Scenografia: Raluca Negoescu

Descriere scurta:Pentru prima oară în România, capodopera lui James Joyce ajunge pe scenă, prin personajul Molly Bloom, întruchipat de Raluca Gheorghiu-Culda care reușește o excepțională performanță actoricească.

Descriere:Spectacolul este inspirat de legendara Molly Bloom, personajul care descinde din paginile romanului Ulise al lui James Joyce. Comedia feminității se desfășoară într-un flux continuu de gânduri și trăiri, ca viața însăși.

Pentru prima oară în România, capodopera lui James Joyce ajunge pe scenă, prin personajul Molly Bloom, întruchipat de Raluca Gheorghiu-Culda care reușește o excepțională performanță actoricească. Avem șansa să retrăim, împreună cu ea, celebra noapte din Dublin, ce urmează celebrei Bloomsday, sărbătorită peste tot în lume de fanii lui Joyce, pe 16 iunie. Premiera Molly Bloom se înscrie și ea în această aniversare.

Iubitorii de Joyce și de teatru se vor bucura de spectacolul acestei Molly Bloom dezlănțuite care reușește să se elibereze, în cel mai surprinzător mod, din închisoarea căsniciei si din toate închisorile lumii.

Irina Margareta Nistor, critic de film și teatru: „spectacolul Molly Bloom, one-woman show, a fost absolut extraordinar, complex…”
Liliana Popa, redactor la Radio România – București FM: “…Foarte bună interpretarea actriței Raluca Gheorghiu-Culda, atentă și bine realizată regia, într-un vortex și un ritm care ține sala în mână…”

Astfel va asteptam cu drag la o comedie spectaculoasa si totodata plina de emotie, care va trece spectatorul printr-un carusel de stari.

Spectacolul este produs de Asociația Teatrul Proxim.
Spectacolul este organizat de Syarela Arts.