Câteva remedii pentru combaterea pierderii parului prematur

Căderea părului afectează, în medie, patruzeci la sută din populația lumii, cei mai afectați fiind în primul rând bărbații, deși nici femeile nu scapă așa ușor de această problemă. Din păcate, din ce în ce mai mulți factori ai vieții noastre cotidiene provoacă o cădere prematură a podoabei capilare, dincolo de factorii genetici, de înaintare în vârstă sau de alte afecțiuni de sănătate. Stresul excesiv, oboseala acumulată și o alimentație nepotrivită pot cântări destul de mult la sănătatea părului fiecăruia dintre noi. Astfel, în cele ce urmează v-am pregătit câteva sfaturi și remedii anticădere păr pe care le puteți lua în considerare, dacă vă confruntați cu această problemă.

Echilibrarea stilului de viață alimentar

Este bine cunoscut faptul că un păr sănătos se menține mai întâi cu atenția de la interior spre exterior, așadar atunci când specialiștii ne spun faptul că “suntem ceea ce mâncăm”, se referă într-adevăr la funcționarea optimă a întregului corp. Prin urmare, o atenție mai sportită la micile obiceiuri alimentare, precum și un echilibru în ceea ce privește odihna, sunt primele lucruri cu care vreți să începeți, dacă vă confruntați cu pierderea mult prea timpurie a părului. O dietă care include suficiente surse de proteină, acizi grași sănătoși, multe fibre din cereale sau legume verzi poate să reducă semnificativ, pe cale cât se poate de naturală, căderea părului. La fel se întâmplă și în cazul consumului de fructe, mai ales cele de sezon.

De aceea, înainte să aruncați din economii pe șampoane sau pastile scumpe, asigurați-vă că aveți în alimentația dvs. produse cât mai proaspete, neprocesate, dintr-un catalog Penny nou. O dietă bogată în vitamine și minerale nu doar că vă va căpăta părul înapoi, dar veți oberva că aveți mai multă energie și poftă de viață. Faceți-vă un card Penny, pentru a profita din plin de întreaga gamă de alimente proaspete și hrănitoare din ofertele Penny.

Utilizarea produselor de curățare potrivite

Nu de multe ori se întâmplă să ne alegem produsele precum șamponul, masca de păr sau gelul de duș pe baza mirosurilor sau culorilor cât mai atrăgătoare. Însă, problema cu aceste produse este faptul că, cu cât sunt mai frumos mirositoare sau colorate, cu atât sunt mai dăunătoare scalpului și pielii noastre. Din aceste motive, medicii specialiști recomandă utilizarea unor game neutre din punct de vedere inodor, potrivite tipului de păr și scalp pe care fiecare dintre noi îl avem. Răsfoind promoțiile magazinelor de pe MrOferto, veți putea descoperi o gamă largă de produse și remedii anticădere păr, cum sunt șampon fără sulfați și parabeni, mască de păr pentru căderea părului sau chiar uleiuri și serumuri dedicate. Cu ajutorul ofertelor de pe MrOferto, vă puteți asigura raportul calitate-preț de unul singur, fără a vă neglija sănătatea sau a intra în bugetul de economii.

Suplimente alimentare pentru stoparea căderii părului

În ultimă instanță, dacă niciuna din dintre aceste remedii naturale nu au oferit rezultate, următorul pas ar fi introducerea unor suplimente alimentare adecvate nevoilor dvs., pentru a combate căderea părului. Cum un alt motiv pentru pierderea părului în cantități mai mari este deficitul de substanțe esențiale organsimului, fie datorită unei alimnetații mai sărace în vitamamine și minerale, fie din cauza altor afecțiuni, lanțurile pharma vin în ajutorul dvs. cu câteva soluții specializate – pastile anticădere păr. Acestea conțin un complex de vitamine B, vitamina D, fier, cupru și zinc, dar și alte substanțe naturale care încetinesc tendința de cădere a părului. Regăsiți numeroase astfel de suplimente alimentare la farmacia Helpnet, într-un Helpnet catalog recent sau direct pe site-ul Helpnet online. De asemenea, printre amalgamul de Helpnet produse de pe Helpnet online, puteți întâlni și șampoane, balsamuri sau tonice de păr specializate anticădere, de la aceeași producători ca cei de la care ați ale pastilele anticădere. În acest fel, folosind aceeași gamă de produse, veți putea oberva îmbunătățiri ale părului dvs., într-un timp mult mai scurt.