Vrei să găsești rapid o frizerie în București? Utilizează platforma Stailer!

frizerie bucuresti

Bucureștiul este plin de saloane de hair&beauty și poate că misiunea clienților de a găsi un loc liber, la un salon care să le placă din toate punctele de vedere, este cu atât mai grea. Atât de multe opțiuni găsești pe Google încât te simți ca un copil într-un magazin cu jucării – copleșit că nu știi ce să alegi!

Din dorința de a ajuta clienții să găsească mai ușor salonul potrivit nevoilor lor și care să aibă loc liber oricând își doresc ei, dezvoltatorii platformei Stailer s-au gândit la toate când au creat-o. Stailer este complet gratuit și poate fi utilizat atât de femei, cât și de bărbați. Iar în ziua de astăzi și bărbații au în egală măsură nevoie de servicii de înfrumusețare. Dacă vor o barbă perfectă caută un barbershop, merg și la cosmetică pentru stilizarea sprâncenelor sau curățarea tenului. Sau caută un loc la o frizerie Bucuresti pentru a se duce și ei la rândul lor cu o poză spunând “Așa vreau să arate frizura”. Să vedem mai jos care sunt beneficiile utilizării platformei Stailer.

Stailer – gratuitate, flexibilitate, rapiditate

Aceste 3 cuvinte definesc platforma Stailer. Pe stailer.ro nici nu depinzi de crearea unui cont, îți poți face programări și fără. Doar că trebuie să îți completezi mereu datele pentru orice programare efectuată. Beneficiul major este că nu ai limită de programări, toate sunt gratuite și nici pentru anulări nu plătești ceva. Dar, dacă vrei ceva și mai la îndemână, instaleaza aplicatia Stailer. O vei găsi în Magazin Play, App Store sau App Gallery. O pui pe homepage-ul telefonului și o accesezi mai simplu decât pagina stailer.ro.

Atât pe platformă, cât și pe aplicație vei selecta filtre de căutare. Adică orașul București sau altul, genul, serviciul dorit, data și ora. Cu o simplă căutare poți găsi o frizerie București care să te primească exact atunci când ai nevoie. Oricum acest oraș nu duce lipsă de opțiuni, deci de ce să faci vreun compromis și să mergi în altă zi sau la altă oră, când dictează agendele saloanelor pe care le frecventezi? Găsește un loc ce se pliază pe timpul tău!

Alte avantaje când te alături utilizatorilor Stailer

Cu siguranță ai câteva aplicații pe telefon pe care le utilizezi cu sfințenie, așa că instalează și aplicația Stailer fiindcă îți va fi de mare ajutor. Iată alte avantaje:

  • nu mai pierzi timp căutând saloane și sunând la fiecare în parte. Te programezi simplu, rapid, online, în mai puțin de 5 minute;
  • saloanele înscrise pe Stailer au informații ce te vor ajuta să faci alegerea potrivită. Vezi poze din locație, cu alte transformări ale lookului clienților, recenzii ale acestora, prețurile și durata serviciilor, inclusiv locația prin Google Maps a saloanelor;
  • în caz de urgență, Stailer este prietenul tău cel mai bun! Se prea poate să fii invitat pe neașteptate la diverse petreceri, deci trebuie să arăți fercheș și evident că n-aveai cum să știi că ai nevoie de programări la saloane. Cu Stailer îți maximizezi șansele de a găsi locuri libere înainte de orice eveniment;
  • nu mai depinzi nici de programul de deschidere al saloanelor. Te poți programa și noaptea pentru a doua zi dacă așa îți dorești.

Instalează și tu aplicația Stailer și bucură-te de o metodă mai eficientă, rapidă și complet gratuită de a-ți face programări la salon.

Contact:

support@stailer.ro