De sărbători, părinții merită experiențe de neuitat. Inspirația vine de la FineStore.ro

De sărbători, o simplă vizită făcută de copii părinților reprezintă cel mai frumos cadou pentru aceștia. Acest lucru nu înseamnă însă că nu le putem face și alte bucurii.

Vizitele pe care le faci părinților sau socrilor vor fi memorabile dacă le adaugi un strop de savoare. O sticlă de rom de calitate, pe care să le-o oferi în dar de sărbători, este o surpriză pe care părinții o vor aprecia cu siguranță, căci le va aminti de vremurile în care obișnuiau să adauge rom în cafea sau în ceai, pentru aroma deosebită.

O alegere inspirată pentru părinți de sărbători poate fi, aşadar, o sticlă de Dictador, unul dintre cele mai apreciate şi premiate romuri din lume, la care vechile tradiţii columbiene se împletesc cu designul inovator european şi trendul gustului contemporan, pentru a crea băuturi deosebite, descrise de arome complexe şi sofisticate. 

Pentru o experiență ca la carte, romul merită descoperit picătură cu picătură într-o degustare seacă sau cu un cub de gheaţă, din pahare special create pentru a oferi adevărate experiențe senzoriale. Pe FineStore.ro, pe lângă nenumărate sortimente de rom, la prețuri bune, găsești și seturi care au incluse paharele care dau și mai multă savoare degustării licorii cu arome complexe și sofisticate.  

Sărbătorile vin!

O vizită pe site poate fi sursă de inspirație și pentru alegerea altor tipuri de băuturi alcoolice pe care știi că părinții preferă să le savureze în compania celor dragi. Alegerea sigură o reprezintă cea mai veche şi îndrăgită băutură alcoolică, și anume vinul. 

În funcţie de preferințele celor pe care vrei să-i impresionezi de sărbători și de cantitatea de zaharuri conţinută (vin sec 2 – 4g/l, demisec 4 – 12g/l, demidulce 12 – 50g/l şi dulce, peste 50g/l), dar și de regiunile geografice, pe FineStore.ro găsești orice sortiment de vin dorești și nu numai. În oferta celui mai mare magazin online de băuturi alcoolice se regăsesc peste 3.000 de produse originale, cu prețuri mici, de la licori tradiționale la șampanie și vin spumante, whisky, vodkă, tequila, lichior, gin sau coniac. Printre mile de produse din stocul FineStore.ro se numără băuturi rafinate de la brand-uri renumite, precum Dictador, Masi, June, Gosset, Crystal Head Vodka, Foss Marai, G Vine, Clase Azul sau Frapin.

Te poți inspira, deci, de pe FineStore.ro atât pentru a-i surprinde pe cei dragi de sărbători cu un cadou deosebit sau îți poți aproviziona barul de acasă cu licori una și una, ideale pentru a fi savurate în momentele festive ce vor urma.  

Este bine de știut că, pentru comenzi mai mari de 199 de lei, transportul este gratuit, iar timpul de livrare este de cel mult una-două zile lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate.

Comenzile pot fi ridicate și personal din depozitul FineStore din Șoseaua de Centură Nr.30A, loc. Tunari, jud. Ilfov, sau din magazinul fizic din Bulevardul Aerogării, Nr. 2-8, Sector 1, București. Anul viitor, FineStore își propune să deschidă noi magazine și în alte locații din București în care să-și întâmpine clienții! La mulți ani!