Pergole bioclimatice: 4 idei creative de folosire a spațiului exterior

pergole bioclimatice tende

Sursă foto Tende.ro

În momentul în care ai decis să faci mutarea de la apartament la casă, cu siguranță ai pornit la drum cu gândul că vei avea atâtea întrebuințări pentru terasa, grădina sau spațiul tău exterior. În timp, capriciile anotimpurilor reci ți-au mai tăiat din elanul de la început. 

Totuși, grădina nu ar trebui să rămână pe plan secund dacă tot ți-ai dorit atât de mult să stai la curte. Și, de aceea, pentru a putea beneficia la maximum de spațiul tău exterior, instalarea unui sistem de pergole bioclimatice ar putea reprezenta soluția ideală pentru tine. 

Planificarea și instalarea unui sistem de pergole bioclimatice pentru spațiul tău exterior îți va extinde spațiul de locuit în aer liber cu finețe și eficiență. Spre deosebire de o pergolă standard, sistemul de pergole bioclimatice vine cu un concept inovator care permite conturarea unui spațiu de locuit chiar în inima grădinii tale. Datorită sistemului de închidere, cu ajutorul unei pergole bioclimatice poți uita de vremea urâtă și te poți bucura în liniște de grădina ta.

Cum funcționează un sistem de pergole bioclimatice?

Sistemul de pergole bioclimatice se bazează pe un model simplu, dar eficient care controlează nivelul de lumină solară sau de filtrare a umbrelor pe terasa casei tale. Atunci când sunt deschise, lamelele pot fi reglate pentru ca tu să te bucuri de ventilație și să păstrezi cu moderație nivelul preferat de umbră.

Pe de altă parte, atunci când lamelele sunt închise, ele îți protejează zona de locuit în aer liber de soarele dogoritor de la prânz sau de orice vreme extremă. Partea practică a unui sistem de pergole bioclimatice este că reglează în mod natural temperatura spațiului exterior, controlând în același timp direcția de căldură a soarelui și direcția de ventilație. Din acest motiv, dacă instalezi un sistem pe bază de pergole bioclimatice, te poți bucura de spațiul tău exterior în orice moment, fie pe timp de caniculă, fie în plină iarnă viscolitoare. 

Un alt factor crucial în achiziționarea unei pergole bioclimatice este ușurința de utilizare. Sistemul de pergole bioclimatice Tende.ro este echipat cu lamele de înclinare complet automatizate și cu lamele retractabile. Prin simpla apăsare a unui buton, tu poți controla iluminatul, ventilația, temperatura și estetica zonei de locuit în aer liber. 

Integrarea unui sistem de pergole bioclimatice pentru terasa casei tale îți va moderniza fără doar și poate locuința și va ajuta la conturarea unui spațiu relaxant și deosebit de intim de locuit. Designul versatil și practic al unei pergole bioclimatice îți oferă nenumărate oportunități cu privire la ceea ce poți face cu noul tău spațiu exterior.

Cum poți îmbunătăți spațiul exterior al casei tale cu ajutorul unei pergole bioclimatice?

Ești gata să îți creezi propriul refugiu în exteriorul casei? Că îți dorești un spa de lux în aer liber sau să transformi terasa într-o zonă de luat masa care să fie totodată locul de întâlnire al prietenilor tăi, cu ajutorul unei pergole bioclimatice toate aceste lucruri sunt posibile! Rămâi în continuare alături de noi și vei descoperi 4 idei creative de utilizare a spațiului exterior pe care ți le oferă un sistem de pergole bioclimatice.

  1. Începe să practici sportul tău preferat în mica ta oază de liniște!

Poate că ai dori să iei niște lecții de yoga sau de pilates, însă nicăieri în casă nu îți găsești locul tău în care să simți că te poți bucura de liniștea dorită. Prin integrarea unui sistem de pergole bioclimatice, îți poți transforma curtea casei în mica ta oază de relaxare! Când apelezi la specialiștii Tende.ro și la sistemele de pergole bioclimatice, aceștia îți oferă soluții care te încurajează să faci tot ce îți place.

  1. Transformă-ți terasa în locul ideal de relaxare în aer liber

O altă modalitate în care poți beneficia de spațiul tău exterior cu ajutorul unui sistem de pergole bioclimatice este prin crearea unui refugiu de relaxare în aer liber, care să fie confortabil atât în lunile de vară, cât și în cele de iarnă. 

Apelează cu încredere la specialiștii Tende.ro pentru instalarea unui sistem de pergole bioclimatice, iar singura ta grijă va rămâne ce băutură să savurezi pe terasa casei tale! Pentru a personaliza terasa, poți opta pentru o amenajare în profunzime pe lângă instalarea unei pergole bioclimatice.

Poți adăuga draperii și perdele, plante și mobilier confortabil pentru exterior, iar în acest fel să îți transformi noul tău spațiu de locuit în aer liber într-o destinație de vis pentru seri în familie sau întâlniri romantice.

  1. Cu ajutorul unei pergole bioclimatice, poți crea un impresionant spa în aer liber!

Dacă spațiul îți permite, de ce să nu faci un spa impresionant chiar la tine acasă? Vin momente în viață când zilele de lucru pare că nu se mai termină și tânjești după micile momente de relaxare. Și atunci, te întrebăm, cum ar fi să ajungi acasă și să te relaxezi la propriul tău spa în aer liber?

Ei bine, cu ajutorul instalării unui sistem de pergole bioclimatice, poți face din terasa casei tale un impresionant spa în aer liber! Aluminiul din care este realizat acoperișul pergolelor Tende.ro este de calitate premium și extrem de durabil. Iar atunci când soarele devine prea puternic, lamele cu telecomandă îți pot oferi umbra de care ai nevoie, fără grija expunerii îndelungate la lumina puternică a soarelui.

  1. Terasa ta poate fi o prelungire a zonei de luat masa cu prietenii!

Dacă alegi să integrezi un sistem de pergole bioclimatice, poți fii sigur că vei lua masa pe terasă într-un mare stil de acum! Datorită automatizărilor de care dispun sistemele de pergole bioclimatice, te poți bucura de nopți liniștite petrecute cu familia și prietenii în timp ce vă bucurați de apusurile de soare frumoase la cină.

Ce zici? Ești hotărât să îți transformi spațiul exterior cu ajutorul unui sistem de pergole bioclimatice? Sperăm că ți-au plăcut ideile noastre creative de amenajare exterioară și că au funcționat ca inspirație cu privire la modul în care poți maximiza utilitatea terasei sau grădinii tale. Nu uita că pe Tende.ro te așteaptă specialiști în adevăratul sens al cuvântului care sunt gata să îți transforme visele în realitate!