Tipărire online sau tradițională? Luați decizia corectă!

advertorial tiparire

Fiecare companie tipografică este unică și are propriile sale avantaje și dezavantaje. Exista companii tipografice online și tipografii tradiționale care oferă servicii foarte diferite. Multe tipografii oferă o viteză în imprimare şi o calitate superioară a produselor oferite.

În general, puteți solicita ofertele unei tipografii, puteţi comanda și plăti pe site-ul lor web. Faptul că totul se poate face online economisește mult timp. Cu toate acestea, pentru a fi eficient, site-ul trebuie să fie bine realizat, ușor de înțeles și de utilizat.

Industria tipografică – considerată în mod tradițional nici rapidă, nici ieftină – începe să facă pași pentru a se îmbunătăți în domenii de viteză și cost, menținând în același timp calitatea. Multe tipografii deţin acum imprimante cu îmbunătăţiri tehnologice semnificative.

Despre calitatea produselor

Dacă sunteţi în căutarea unui produs specific, original sau luxos, poate fi mai bine să contactați tipografia cea mai adecvată pentru cerinţele dvs. În general, exista tipografii care deţin mijloace de producție mai mari, la o calitate ridicată. Procesele de producţie ale unei tipografii sunt automatizate și producția se face adesea cu mașini profesionale.

Despre tarife

Culorile sunt o parte esențială a comunicării vizuale și a brandingului dvs., de aceea nu veţi dori ca acestea să fie modificate. Imprimarea cu ajutorul unei tipografii este opțiunea perfectă pentru a imprima produse standard fără a depăşi economiile. Veți obține ceea ce plătiți în termeni de calitate și alegere. Tipografia ofertă o gamă de produse nelimitate la preţuri decente.

Puterea de a personaliza

Cu imprimantele tradiționale ale unei tipografii puteți alege stocul de hârtie, matrițe speciale, culori etc. pe care le va avea proiectul dvs. Majoritatea imprimantelor online au un număr stabilit de stocuri, dimensiuni și culori pe care le puteți aplica proiectului dvs.

Serviciul pentru clienţi şi relaţiile cu aceştia

A alege tipografia cea mai bună este o decizie importantă. A avea o relație aceasta este, de asemenea, extrem de important. Reprezentanții tipografiei vor lucra din greu pentru a vă asigura că proiectele dvs. se desfășoară corect și își vor asuma responsabilitatea de a vă oferi cele mai bune produse şi servicii. Vor colabora cu dvs. pentru a vă asigura că materialele dvs. sunt dimensionate corect, greutatea corectă pentru expediere, etc. Odată ce proiectul este în mâinile unei tipografii specializate, vă puteți relaxa și îi puteţi lăsa să facă restul.

Servicii mai primitoare

Anumite tipografii oferă un control mai bun asupra timpilor de producție și de livrare. Dacă aveți nevoie de comandă pentru o anumită dată și oră și tipografia a fost de acord să o facă, puteți fi sigur că îşi va respecta termenele limită.

Siguranță și confort

Alegând serviciile unei tipografii, veţi obţine un serviciu complet. O tipografie se poate ocupa de orice, de la crearea fișierului până la livrare, dacă doriți acest lucru.

De exemplu, imaginați-vă că abilitățile dvs. de proiectare sunt limitate, că nu știți cum să adăugați logoul companiei dvs, iar fișierele dvs. nu sunt pregătite pentru imprimare: tipografia dvs. vă va verifica întotdeauna fișierele şi o să vă sară în ajutor.

În plus, puteți avea o dovadă fizică pentru a ști exact cum vor arăta produsele dvs. și pentru a nu fi surprins când se face livrarea.

Dacă aveţi un buget limitat şi nu dispuneţi de prea mult timp, atunci luați în considerare următoarele întrebări, dacă sunteți în căutarea unei tipografii:

  • Ce servicii oferă? Servicii precum legarea perfectă, tăierea matriței, ștanțarea foliei, expediere și distribuție etc. Sunt deseori externalizate, ceea ce adaugă cost și timp proiectului dumneavoastră. Dacă găsiţi tipografia care oferă aceste beneficii, puteți economisi semnificativ.
  • Ce tipuri de mașini de tipărit oferă? În funcție de tipul de proiect, puteți economisi bani în funcție de tipul de mașină pe care îl utilizați. De exemplu, dacă aveți un proiect de proces în patru culori care trebuie acoperit, veți economisi bani având o presă cu 6 culori cu un strat de acoperire încorporat. Presele digitale pot oferi, de asemenea, opțiuni mai ieftine de procesare în 4 culori. Asigurați-vă că întrebați tipografia despre tipurile de mașini pe care le au și cum vă pot economisi bani. Tipografiile sunt echipate cu imprimante profesionale care vă oferă expertiza lor. O tipografie este familiarizată cu produsele și tehnicile care există. Dacă sunteți în căutarea unui produs original său specific, căutaţi tipografii care oferă servicii calitative.

Cum să faceţi alegerea finală?

Nu sunteți sigur dacă să alegeţi tipografii sau tipărire online? Alegerea dvs. va depinde de tipul de produs pe care îl căutați, de mărimea afacerii dvs., de cunoștințele dvs. de design și tehnologie, de calitatea serviciului pentru clienți pe care îl doriți și de apropierea fata de tipografia dorită.

Informați-vă online. Accesați site-urile web ale companiilor tipografice, veți putea vedea gama de produse pe care le oferă și vă puteţi decide ce tipografii să alegeţi. De asemenea, luați în considerare reputația tipografiei și costul final.