Trotineta electrica poate reprezenta cel mai avantajos mijloc de transport pentru distante scurte!

trotineta electrica ryde

Tot mai multi oameni apeleaza la trotinetele electrice, acestea castigand foarte mult teren in ultimii ani in fata utilizarii mijloacelor alternative precum bicicleta, deoarece sunt usor de folosit, se incarca rapid si te pot transporta rapid si simplu din punctul A in punctul B, pe distante relativ scurte, de exemplu de acasa pana la job si inapoi. In plus, o trotineta electrica este de regula si pliabila, ceea ce inseamna ca o puteti transporta foarte usor pe scari sau in lift.

Asa cum ii spune si denumirea de “trotineta electrica”, in comparatie cu o trotineta clasica, aceasta dispune de un motor electric, un sistem de reglare a vitezei, acceleratie, precum si de un sistem de franare mai complex si mai performant, capabil sa opreasca trotineta in deplina siguranta. Cel mai des intalnit motiv pentru care se achizitioneaza o trotineta electrica este acela ca poateasigura transportul de zi cu zi de acasa pana la locul de munca, ori plimbari in parc.

In cazul in care aveti nevoie de un mijloc de transport rapid si eficient pentru a merge la job si inapoi, ori pentru plimbari sau deplasari pe distante scurte in oras, o trotineta electrica reprezinta o solutie mai mult decat avantajoasa.

Astfel, pentru a putea face o alegere corecta in functie de nevoile pe care le aveti, este absolut necesar sa va achizitionati inteligent o trotineta, in functie de nevoile dar si de posibilitatile pe care le aveti. Trebuie sa tineti cont de cat de practica si comoda este, cat de usor sau greu este de transportat pe scari/lift si asa mai departe, precum si in ce conditii o puteti depozita, insa de regula, datorita dimenisunilor este foarte usor de depozitat astfel incat sa nu va incurce. De asemenea, performantele sunt esentiale, cat de repede ajunge la viteza maxima, precum si autonomia. Nu trebuie sa uitati nici de calitatea produsului, deoarece o trotineta slaba calitativ, precum in cazul oricarui produs prost calitativ, si in aceasta situatie, cel mai probabil componentele vor ceda intr-un timp foarte scurt. 

Un exemplu excelent din toate punctele de vedere de trotinete echilibrate ca si raport pret/performante si calitatea generala, este reprezentat de trotinetele electrice ryde

Astazi, daca va numarati printre oamenii care isi doresc o trotineta electrica pentru facilitatile sale, daca va doriti o astfel de jucarie cu ajutorul careia sa va faceti treaba fara nici un fel de problema si sa puteti lasa masina in garaj cel putin pentru drumurile scurte, o trotineta electrica este foarte usor de achizitionat deoarece avem puse la dispozitie o multime de magazine online prin care se comercializeaza produse de-o calitate superioara si la preturi avantajoase. Tot ce trebuie sa faceti, este sa apelati un furnizor serios si de incredere.

De exemplu, puteti achizitiona Trotineta electrica pliabila RYDE 500 la un pret foarte avantajos, ce vine la pachet cu un motor de 600W si 52V, o baterie de 52V / 18.2 Ah, controller 52V / 25 Ah, care poate atinge o viteza maxima de 55 km/h si care de asemenea, atinge o autonomie maxima de 60-65 km/h, in functie de stilul de condus, greutate, tipul carosabilului si asa mai departe. De asemenea, acest model de trotineta vine cu roti pe 10 inch, suspensii atat pe fata, cat si pe spate, cu frane pe disc atat pe fata cat si pe spate. Ca si dimensiuni, trotineta are urmatoarele valori: 124 x 26.5 x 120 cm

Nimic nu este mai simplu sa comandati o trotineta electrica, tot ceea ce aveti nevoie, va asteapta la numai un simplu click distanta, indiferent de nevoile sau dorintele pe care le aveti.