De ce sa alegi parchetul din lemn de stejar? Afla de la Alma Parchet – Bucuresti

parchet lemn stejar alma parchet

Atunci cand vine vorba despre confortul si aspectul casei tale, este important sa investesti in calitate, astfel incat sa fie totul intr-o armonie perfecta. Incepand de la pardoseala pana in tavan, fiecare incapere trebuie sa se remarce printr-un element original, sau chiar mai multe. 

Tipul de pardoseala ales poate sa devina cu usurinta elementul central al unui spatiu, insa, este nevoie sa alegi un model de calitate. Pe piata sunt atat de multe tipuri de parchet incat este destul de dificil sa alegi ceva potrivit. Insa, daca iti doresti parchet durabil, rezistent si elegant pentru casa ta, atunci modelele de parchet din lemn de stejar poate sa se dovedeasca a fi cea mai buna alegere. 

De ce sa alegi parchetul din stejar pentru casa ta? 

Stejarul este unul dintre cele mai utilizate esente pentru realizarea pardoselilor iar acest lucru se datoreaza duritatii, desenului impresionant al lemnului si posibilitatii de a crea amenajari interioare cu un aspect atemporal. Stejarul este o esenta care prezinta nuante calde, naturale, care se integreaza foarte usor in orice tip de locuinta. Aduce un plus de confort si eleganta iar rezistenta in timp este impresionanta. In plus, va creste valoarea locuintei tale si vei putea avea pentru o viata intreaga o pardoseala perfecta si potrivita nevoilor tale. 

In cazul in care ai decis ca parchetul din stejar este o alegere potrivita pentru casa ta, atunci trebuie sa alegi intre cel stratificat si cel masiv. Parchetul din stejar clasic este realizat dintr-o singura bucata de lemn in timp ce parchetul stratificat este realizat din mai multe straturi de lemn dispuse incrucisat. Acest lucru ii ofera rezistenta sporita, stabilitate dimensionala si reduce miscarea naturala a lemnului. 

Montajul, in ambele cazuri trebuie sa fie realizat cu ajutorul unor profesionisti in domeniu care pot sa iti faca o lucrare de calitate. Montajul parchetului clasic necesita utilizarea unui adeziv pentru care se asteapta cateva zile pentru a se usca si de abia apoi se lacuieste pentru a avea forma finala. 

Stejarul – un material ecologic, de sorginte seculara care va crea un interior rafinat in casa ta

Pentru ca este un material dur, cald si frumos este un model potrivit pentru casa. Ofera personalitate intregului spatiu si in functie de partea copacului care a fost folosita pentru fabricarea placilor, desenul poate sa fie foarte interesant. 

Parchetul din lemn de stejar poate sa se adapteze perfect oricarui tip de spatiu. Chiar si in cazul amenajarilor in stil minimalist poate sa isi aduca contributia excelent. Parchetul din lemn de stejar este deosebit si va oferi casei tale acea nota de rafinament de care ai nevoie. 

Fiind un tip de lemn trainic, va rezista pe termen lung iar cu intretinerea corecta isi va pastra aspectul estetic deosebit. Parchetul din stejar poate sa fie raschetat, ceea ce inseamna ca vei putea sa ii redai aspectul ori de cate ori este necesar sa ii imbunatatesti aspectul. 

Merita sa iei in considerare aceasta optiune mai ales pentru ca reuneste atat de multe avantaje. Totusi, daca te decizi sa achizitionezi atunci este important sa mizezi pe calitate. 

Daca in continuare e o provocare pentru tine sa alegi parchetul din lemn potrivit proiectului tau, Alma Parchet se gaseste pe strada Fantanica nr. 14, Bucuresti. Echipa te va ajuta cu bucurie.