Exista biroul de avocatura Samy Ilie, o informatie utila pentru toti

casa de avocatura

Nevoia de aparator este imprevizibila. Sa nu spui niciodata:„Eu nu voi aparea in fata justitiei, fiindca respect legea si nimic nu mi se poate intampla!”

Sa nu uitam ca se petrec lucruri ciudate in lumea noastra. Iti fura cineva portofelul cu banii si actele de identitate si ca raul sa fie si mai mare, dupa ce a luat banii, comite o infractiune si lasa la fata locului cartea ta de identitate sau pasaportul.

Stiu cazuri reale, nu din filme, in care bietii pagubasi au fost nevoiti sa demontreze ca la ora si data aceea se aflau in alta parte si sa vina cu martori care sa le ofere alibiul necesar.

Viata vine cu provocarile sale, cand nu te astepti, de aceea prevederea iti asigura un drum cu mai putine obstacole.

Esti in Israel de ani de zile si totul decurge normal: ai un serviciu, ai dobandit cetatenia acestei tari si mai ales ai planuri mari. Poate ca ai scos din schema avocatul, fiindca toate iti merg din plin.

In curand vei cumpara o casa a ta, situata central si poate iti vei deschide si o afacere, sa lucrezi pentru tine si sa oferi un loc de munca prietenilor sau celor din familie.

Pentru aceste lucruri pasnice ai nevoie de un avocat bun si loial, care sa te ajute sa afli istoricul imobilului respectiv si sa faci actele de proprietate.

Gandeste-te cati cumparatori au fost pacaliti in tara, adica in Romania, fiindca nu s-au dus cu un avocat si au mers pe incredere, iar notarul a fost superficial!

Ma gandesc cat de greu este sa strangi ban pe ban, sa nu iesi la restaurant sau la un film, sa nu mai pleci cu anii in concediu, ca sa ai casa ta, iar dupa ce ai dat banii si doresti sa te muti in ea, sa constati ca traiesti pacaleala vietii tale!

Te rog sa te gandesti la asta si sa valorifici informatia urmatoare: biroul de avocatura Samy Ilie din Haifa este functional si iti ofera ajutorul oriunde te-ai afla in Israel!

Cine este in spatele firmei Si-law.ro? O legenda vie care militeaza pentru drepturile omului si care cunoaste perfect legile Israelului, tara in care a detinut functii cheie in asigurarea securitatii cetatenilor si a statului.

Numele lui Samy Ilie este rostit cu respect, fiindca autoritatile din Israel nu pot uita:

-modul exemplar in care a condus echipa de procurori, cand a fost seful procuraturii

-implicarea sa in solutionarea anchetelor care pareau imposibil de rezolvat si despre care presa din Israel a scris mult

-miile de dosare castigate pentru clientii sai romani, clietii din Israel sau cetatenii UE care au avut probleme pe teritoriul acestei tari.

Samy Ilie este cel care a fost alaturi de multi romani de succes de la cumpararea unor imobile si infiintarea unor firme, pana cand acestia au ajuns in topul celor mai bogati oameni din lume. 

Fara ajutorul lui, antreprenorii din Romania ar fi avut probleme cu achitarea impozitelor, cu infiintarea firmelor. Samy Ilie a luat asupra lui totul, lasandu-le conationalilor timp sa se ocupe exclusiv de afaceri.

Cei care l-au avut ca aparator sau l-au auzit pledand in fata diferitelor tipuri de instante (trebuie mentionat faptul ca Samy Ilie nu refuza nici un dosar care i se incredinteaza) spun ca momentul in care avocatul romanilor pledeaza este magic.

Discursul este atat de bine construit, incat nu se mai aude o miscare in sala si toata lumea il urmareste cu maxima incantare.

Este convingator, este bataios, este cald si afectuos si raspandeste in jurul sau multa emotie constructiva.

Toate acestea sunt daruri divine, dar slefuite prin multa munca si efort. Prin munca sa, Samy Ilie a deschis numeroase drumuri romanilor sai dragi.

Sa iti mai spun si alte secrete! Sa zicem ca ti s-a retinut permisul de conducere pentru o incalcare grava a legii!

Nu poti sa te descurci intr-o tara straina fara permis de conducere.

In momentul acela, nu pierde timpul, ci pune mana pe telefon si solicita-i ajutorul lui Samy Ilie! Chiar in ziua aceea ti-l va aduce inapoi.

Dupa cum vezi, romanul nostru drag este alaturi de conationalii sai in imprejurari vesele, dar si triste.

Cand vei avea necazuri cu politia, el va fi alaturi de tine si te va ajuta sa scapi de probleme. Este de ajuns un telefon si el va fi acolo la ora stabilita de comun acord.

Samy Ilie este ca un parinte pentru clientii sai. El se implica total si sfaturile lui mustesc de intelepciune. Sunt sfaturile unui om cu multa experienta de viata, care a interactionat cu oamenii proveniti din tari diferite, cu mentalitati si moduri de viata diferite.

Samy Ilie este unul dintre avocatii buni cu care se mandreste Israelul si care se afla acum la dispozitia romanilor, fiindca el actioneaza in virtutea proverbului:„Sangele apa nu se face!”

Daca vei trece prin Haifa sau prin alte orase importante ale Israelului, cu siguranta ce vei auzi vorbindu-se despre actiunile salvatoare ale sale.

Informeaza-te acum despre biroul sau, sa stii unde il gasesti! Nu este nicio problema, daca nu poti sa te duci acolo personal, fiindca puteti comunica telefonic, prin mail sau prin formularul pus la dispozitie pe site-ul firmei.

Nici un roman din Israel nu trebuie sa se teama sau sa sufere din moment ce are la dispozitie serviciile unui aparator de talia lui Samy Ilie!

Fii un om informat si prevazator si drumul vietii tale va fi mai lin!