Rulouri exterioare pentru locuinte practice

rulouri ferestre

Fie ca locuiesti la casa sau la bloc, un set de rulouri exterioare reprezinta o investitie foarte buna, deoarece aceste accesorii aduc mai multe beneficii. In primul rand, un set de rulouri exterioare nu vor face altceva decat sa mareasca valoarea proprietatii in cazul in care ai de gand sa o vinzi. De asemenea, un set de rulouri exterioare ofera o solutie pentru etansarea locuintei, astfel nu se pierde caldura si ofera mai multa intimitate.

Rulourile sunt instalate din ce in ce mai mult in case, atat pentru cladiri noi, cat si pentru renovari. Intr-adevar, au multe avantaje. Cu toate acestea, retineti ca acest tip de deschidere poate avea si dezavantaje. Va vom oferi cateva informatii pentru a afla ceea ce inseamna aceste rulouri. In plus, trebuie sa stiti ca daca rulourile sunt din ce in ce mai populare in Romania, indiferent daca sunt instalate in forma lor mecanica sau electrica, nu este fara motiv!

Rulourile exterioare au avantajul de a permite deschiderea si inchiderea obloanelor fara a fi nevoie sa deschideti ferestrele. Prin urmare, este un confort real zilnic, mai ales cand este frig, prea cald, cand ploua etc. Desigur, deschiderea si inchiderea mecanica necesita actiune din partea interioara, dar modelele electrice pot fi operate fara efort, ceea ce este cu adevarat practic! In plus, optarea pentru centralizare economiseste timp pretios prin deschiderea si inchiderea tuturor obloanelor intr-un singur gest.

Rulourile exterioare au avantajul de a se adapta la toate ferestrele, ceea ce nu este intotdeauna cazul obloanelor batante. Intrucat moda este ca exista ferestre de diferite dimensiuni, gasirea unui dispozitiv de inchidere a obloanelor este complexa, in timp ce ruloul se adapteaza la toate dimensiunile! Trebuie doar sa alegeti materialul potrivit pentru dimensiunea ferestrei. Exista o gama vasta de rulouri exterioare care se pliaza atat pe geamurile caselor, cat si pe modelul de fereastra de tip apartament. De asemenea, firma aluroller.ro poate executa rulouri exterioare pe comanda.

Rulourile exterioare asigura o securitate sporita a locuintelor. Intr-adevar, ele actioneaza ca o bariera suplimentara in cazul unei incercari de intruziune. Este foarte posibil sa optati pentru modele ultra-sigure, echipate cu incuietori si sisteme sigure pentru a evita orice probleme.

Pe langa asigurarea unei protectii sigure, ruloul ofera o izolare termica mai buna a ferestrelor dvs. Vara si iarna, aceste rulouri formeaza o bariera eficienta care va permite sa reduceti facturile de energie prin limitarea consumului de incalzire in perioadele reci si de aer conditionat vara. Sa stiti, ca astfel de dispozitive reprezinta un puct in plus in economisirea decaldura si asta se va simti

Dar asta nu este tot ! Rulourile exterioare sunt, de asemenea, o modalitate de a pastra caldura sau racoarea in casa dvs. Intr-adevar, cand va lasati obloanele deschise in timpul zilei, soarele va incalzeste in mod natural interiorul prin ferestre. Asadar, cand inchideti jaluzelele noaptea, caldura stocata ramane inauntru. Acelasi lucru este valabil si pentru racirea aerului conditionat.

Rolul izolator al rulourilor exterioare nu se opreste aici, deoarece acestea formeaza si o bariera fonica prin izolarea ferestrelor de exterior si a zgomotului acestuia. Intr-adevar, daca nu doriti sa fiti deranjati de sunetele de pe strada sau din mediu, puteti inchide obloanele si veti constata ca acestea sunt foarte reduse.

Daca traditionalele obloane rabatabile au fost mult timp favorizate pentru aspectul lor estetic pe fatada, noile modele de rulouri exterioare cu role sunt acum concepute pentru a fi mai frumoase, acesta este evident un avantaj si daca va schimbati obloanele deja instalate. Mult mai discrete, noile rulouri sunt mai decorative si nu mai ofera casei acel aspect vechi si doarte demodat.

Exista o gama larga de rulouri disponibile, ceea ce reprezinta un mare avantaj pentru toate bugetele. Intr-adevar, nu avem toti aceleasi posibilitati financiare si schimbarea deschiderilor vechi sau instalarea de noi rulouri are un cost pentru o casa intreaga. PVC-ul este perfect pentru bugete mai mici, deoarece este accesibil pentru toti. In ceea ce priveste aluminiul, este mai scump, deoarece este si mai rezistent. Asa ca aluminiul este adesea preferat de multe persoane.

Izolarea completa oferita de rulourile exterioare poate fi un avantaj, dar si un dezavantaj. Intr-adevar, trecerea luminii este complet blocata si nu va permite sa profitati de lumina naturala sau artificiala din exterior. Pentru unii, a dormi in intuneric complet sau a se trezi nestiind daca este noapte sau zi poate fi confuz. Insa, acest lucru trebuie cantarit doar de cei care doresc sa implementeze un astfel de sistem in propria locuinta. In 90% din cazuri, persoanele care au optat pentru montarea acestor rulouri exterioare au avut parte de mai multa intimitate, control asupra cantitatii de lumina care patrunde in locuinta, siguranta si valoare crescuta adusa imobilului.

Nu este nevoie sa deschideti ferestrele pentru a actiona rulourile. Sunt practice, economice si ecologice. Convenabil, deoarece efortul necesar este redus si nu trebuie sa scoateti bratul in afara pentru a inchide si a deschide obloanele. In ploaie, zapada si frig, este cu atat mai placut! Economica si ecologica pentru ca pastrezi caldura sau prospetimea casei tale.

Rulourile sunt deosebit de bine amplasate din punct de vedere al izolatiei. De fapt, in pozitia inchisa, acestea creeaza un strat de aer intre fereastra si obturator, care actioneaza ca izolatie termica si fonica. In plus, jaluzelele constituie o bariera de izolare suplimentara datorita lamelelor lor care aluneca de-a lungul ghidajelor echipate cu garnituri de etansare. Orice casa are nevoie de rulouri exterioare pentru a beneficia de un plus de confort!