OVB in Romania te ajuta sa ai un viitor sigur

In prezent, criza generata de pandemie a facut ca viitorul sa fie incert. Din pacate sunt multi oameni care nu stiu daca se vor mai duce la serviciu maine sau daca vor primi o pensie decenta din care sa se intretina la batranete. Cine ar fi crezut ca dupa zeci de ani de libertate, sa iesim din case cu declaratie pe proprie raspundere si sa nu ne putem achita datoriile timp de cateva luni, fiindca veniturile au fost mult diminuate?
Nici in privinta sanatatii si a securitatii personale nu avem certitudini, dar avem sansa prezentei OVB in Romania care s-a remarcat si a rezistat pe piata internationala timp de o jumatate de secol datorita onestitatii, experientei si partenerilor puternici pe care ii are.
Cu acest mediator de asigurari, viitorul nu mai este atat de necunoscut si oamenii pot fi linistiti. Nimic nu este mai stresant, cum este ziua de maine, cand stii ca nu ai un ban pus bine si ti-e teama sa nu fii disponibilizat.
Pana acum un an, oamenii pretuiau fiecare zi si o binecuvantau, multumind divinitatii pentru ea. Acum au devenit sceptici.
Bine este insa sa te asiguri pentru ziua de maine chiar acum, mai ales ca ti se ofera cele mai bune solutii de economisire si de chibzuinta, iar consultanta oferita de expertii financiari OVB este gratuita.
In conditiile in care nu stii cine este pozitiv si negativ si poti sta la aceeasi masa cu un purtator de Covid 19, asigurarea de sanatate este prioritara. Niciodata sa nu spui, cum am auzit pe multi: „La ce imi trebuie inca o asigurare de sanatate, fiindca am asigurare de la locul de munca!”
Doua asigurari de sanatate in acest moment sunt ideale, fiindca se completeaza una pe cealalta. In timp ce una iti asigura accesul la spitalele de stat, cea realizata prin OVB iti deschide usile celor mai bune clinici private. Ai posibilitatea sa ai ca medic curant cel mai bun specilist al momentului.
Ai sanse duble sa fii salvat si nici nu te costa mult. In cazul in care nu poti lucra mai mult timp din cauza bolii, asigurarea OVB te ajuta sa supravietuiesti, fiindca vei primi o suma lunar din care sa traiesti.
Poti fi acel bolnav cronic ignorat de anumite spitale din cauza pandemiei. A doua asigurare inseamna primirea ta in una dintre cele mai bune clinici, fiindca orice om are dreptul la viata si la sanatate.
Este cam greu sa discuti despre asigurarea de viata din cauza mentalitatii unor oameni. Ea nu se face exclusiv pentru inmormantare si ajutorul oferit apartinatorilor, ci si pentru repatriere, in cazul in care asiguratul decedeaza la mii de kilometri de tara si pentru oportunitatile oferite de o asigurare foarte buna de sanatate, fiindca asigurarea de viata te ajuta sa te si tratezi mai bine in caz de boala sau sa obtii un venit in cazul pierderii capacitatii de munca.
Viata si sanatatea sunt in topul prioritatilor, fiind urmate de interesul pentru locuinta. Inca din copilarie imi doream sa am o casa pe care sa o pastrez curata, in care sa fie cald, bine, liniste, belsug si daca fericirea nu exista, cel putin multumire sufleteasca.
O casa se obtine cu multa truda si cu mari eforturi, de aceea trebuie ingrijita si asigurata, fiindca se pot intampla multe. Inundatiile, incendiile, cutremurele pot darama in totalitate casa sau o pot avaria serios.
Niciodata sa nu spui:
-Ce, pot sa imi fac din nou o casa cu banii din asigurare? Poate ca nu poti, dar cel putin ai o baza de la care poti pleca! Ar fi cumplit sa ramai fara casa si sa nu ai un ban, sa iti faci cel putin o camera, o bucatarie si o baie!
Acum sper ca ai inteles cat de utila este o asigurare de locuinta OVB si ca vei solicita neaparat una consultantului fiscal.
Mai exista vreo asigurare importanta pe care ar trebui sa o avem toti in buzunare?
Sigur ca da! Contributia pentru pensia facultativa trebuie data din tinerete ca pana la batranete sa se stranga o suma multumitoare, care sa iti faca zilele foarte grele suportabile.
Milioanele de clienti multumiti de asigurarile mediate de OVB reprezinta un indiciu sigur ca merita sa ii alegi ca parteneri ai demersului tau de a construi un viitor sigur in ceea ce te priveste. Nu vei simti nicio apasare financiara, cand vei achita lunar sumele, dar sa stii ca in timp, ele devin uriase, fiindca sunt investite profitabil de asigurator si la sumele obtinute se adauga si dobanzi foarte bune.
Te asigur ca ai ceva mai bun de facut decat sa te lamentezi ca nu te sustine nimeni si nu stii ce iti aduce ziua de maine! Poti sa te ajuti singur, luand cele mai intelepte decizii, iar acestea sunt cele mai profitabile asigurari pe care le poti incheia.
OVB in Romania a adus cultura banului pus bine pentru situatiile dificile si pentru acest fapt, firma merita tot respectul nostru.
Banii nu se pastreaza in dulap, intre rufe, nici in cenusa din vatra, ci in asigurari profitabile, sa stii ca la momentul potrivit te poti baza pe ei.
Am colegi care si-au dublat pensiile din tinerete, fiindca si-au facut paralel o asigurare de pensie facultativa si au deja o suma frumusica in cont.
Cu cat ai mai multe asigurari, cu atat nu te vei teme de viitor si viata ta si vietile celor dragi vor fi mai usoare.