Investitii de viitor: Ilsc.ro ofera cursuri engleza copii!

cursuri engleza

Toti parintii isi doresc tot ceea ce este mai bun pentru copiii lor, fie ca vorbim despre educatie, hrana, haine sau jucarii. Nimic nu se compara cu senzatia de a-ti vedea copilul reusind in viata. Insa, deseori trebuie sa ne gandim ca educatia este cea mai buna investitie, iar agentii precum Ilsc.ro ofera cursuri engleza copii pentru toate nivelurile. 

Orice curs care are ca scop imbunatatirea aptitudinilor si vocabularului,  si este benefic atat pentru adulti, cat si pentru copii. De fapt, cursurile destinate copiilor sunt cu atat mai importante, deoarece copiii absorb informatia foarte rapid si pe termen lung este cea mai buna investitie. Limba engleza, este cea mai folosita in toata lumea mai ales in domeniile medicale, business si marketing. Unul dintre cele mai satisfacatoare aspecte ale experientei umane este capacitatea noastra de a ne conecta cu ceilalti. A putea comunica cu cineva in limba sa este un atu incredibil. Bilingvii au ocazia unica de a comunica cu mult mai multi oameni, atat in viata personala, cat si profesionala. Cunoasterea limbii unei anumite tari te face sa fii mult mai stapan pe sine, deschizandu-ti lumea la propriu si la figurat. Vei fi modelat de comunitati. Vei fi uimit de bunatatea strainilor. Vei construi prietenii pe tot parcursul vietii. Si numai din aceste motive, vei vedea recompensa invatarii limbilor straine pentru multi ani de acum incolo.

Numeroasele beneficii cognitive ale invatarii limbilor sunt incontestabile. Persoanele care vorbesc mai mult de o limba au memorie mult mai buna, abilitati de rezolvare a problemelor si de gandire critica, concentrare sporita, capacitate de multitasking si abilitati de ascultare mai bune. Comuta intre sarcinile concurente si monitorizeaza schimbarile din mediul lor mai usor decat monolingvii, precum si afiseaza o creativitate si flexibilitate mai mare. Daca acest lucru nu ar fi fost suficient, pe masura ce imbatranim, a fi bilingv sau multilingv ajuta si la prevenirea imbatranirii mentale si a declinului cognitiv.

Limba este cea mai directa legatura cu alte culturi. A putea comunica intr-o alta limba ne expune si promoveaza o apreciere pentru traditiile, religiile, arta si istoria oamenilor asociati cu acea limba. O mai buna intelegere, la randul sau, promoveaza o mai mare toleranta, empatie si acceptare fata de ceilalti. Ezista mai multe studii care arata ca copiii care au studiat o alta limba sunt mai deschisi si exprima atitudini mai pozitive fata de cultura asociata cu acea limba. 

Calatorind si fiind vorbitor al limbii locale este ceva ce poate revolutiona o calatorie in strainatate. In timp ce calatorii monolingvi sunt capabili sa viziteze aceleasi locuri, calatorii care cunosc mai multe limbi calatoresc mai usor in afara zonelor srtict turistice si de a se conecta si de a interactiona cu locul si oamenii, intr-un mod care este adesea inaccesibil celor care nu stiu limba. Invatarea unei a doua limbi deschide, de asemenea, porti suplimentare pentru oportunitati de studiu sau de munca in strainatate.

Intr-o lume cu mai mult de 6.000 de limbi vorbite, uneori avem nevoie de traducere, dar cunoasterea a cel putin unei limbi suplimentare ne permite sa accesam informatii care altfel ar fi interzise. De exemplu, indivizii care cunosc si alte limbi pot naviga pe Internet ca veritabili cetateni globali, consumand si evaluand mass-media si divertismentul strain.

Invatarea unei a doua limbi nu numai ca imbunatateste abilitatile de comunicare si multiplica vocabularul in prima limba, dar cercetarile arata ca alegerea limbilor suplimentare este mult mai usoara, mai ales in randul copiilor. Studierea unei limbi straine dezvolta noi retele cerebrale care sunt pregatite si sunt gata atunci cand te apuci de invatarea unei a treia limbi.

Orice elev care invata limbi straine poate atesta, in timp ce descopera o noua limba, adesea in fata unui public, pot fi facute foarte multe greseli. Este o parte necesara a procesului de invatare! A invata o limba straina inseamna a iesi din zona ta de confort. Iar avantajul este sentimentul uimitor de realizare pe care il vei simti atunci cand vorbesti cu cineva in limba materna. 

Studiile arata ca deciziile luate in a doua limba sunt mai motivate de ratiuni decat cele luate in limba materna. Contrar ipotezelor populare, atunci cand deliberam intr-o a doua sau a treia limba, ne distantam de raspunsurile emotionale si de prejudecati profund asociate cu limba noastra materna. Rezultatul? Decizii sistematice si clare, bazate doar pe fapte.

Pe masura ce exploram o noua limba si cultura, facem in mod firesc comparatii cu ceea ce este cel mai familiar. Invatarea despre o alta cultura arunca lumina asupra aspectelor propriei noastre culturi, atat pozitive, cat si negative, pe care poate nu le-am luat in considerare anterior.

Cursuri engleza copii sunt foarte concentrate pe aspectele de ascultare si vorbire ale invatarii, dar invatarea prin intermediul unei camere este, de asemenea, foarte convenabila pentru exercitii scrise si citite. Profesorii pot trimite informatii in timp real.

De asemenea, la cursuri engleza copii, cei mici se vor distra si vor invata engleza cu ajutorul calculatorului.

Centrul Ilsc.ro prezinta o oferta foarte buna pentru cei care vor sa le aduca copiilor cheia spre oportunitati noi de cariere cand vor fi adulti. Limba engleza este un criteriu tot mai cerut, mai ales in randul companiilor straine si multinationale care vin in Romania. 

Ilsc.ro ofera 3 categorii pentru cei care doresc sa se prezinte la cursurile de engleza:

-English ABS – pentru copii cu varste cuprinse intre 3-5 ani;

-Primary – cursuri Cambridge destinate copiilor cu varste cuprinse intre 6-10 ani;

-Seniors, curs destinat atat copiilor si adolescentilor cu varsta limita de 18 ani.

Intra pe Ilsc.ro pentru mai multe detalii!