Avantajele G Suite față de propriul server de e-mail

G suite editorial use onl;y

Automatizarea proceselor dintr-o companie este un aspect important. Datorită unei bune organizări în cadrul afacerii, gestionarea relațiilor cu clienții și procesul de vânzare vor deveni mult mai facile. Cu toate acestea, atunci când administrăm o afacere mică, nu ne putem permite întotdeauna să implementăm soluții costisitoare. Deci, cum să îndeplinești una dintre nevoile de bază, reducând în același timp costurile?

G Suite este acolo pentru a ajuta

G Suite poate fi o alternativă la multe aplicații diverse sau sisteme de administrare ale companiei. Aceasta este o soluție dezvoltată de Google nu numai pentru întreprinderile mici și mijlocii, ci și pentru cele cu structuri extinse.

Ce este G Suite și cum ne poate ajuta în management?

G Suite este un pachet de aplicații dedicate companiilor. Acesta își propune să maximizeze automatizarea cât mai multor procese în cadrul întreprinderii, precum și comunicarea dintre angajați și clienți.

G Suite nu necesită instalări complicate sau spațiu separat pe unitățile desktop ale dispozitivului. Este o soluție localizată în cloud, prin urmare, principala cerință care permite utilizarea resurselor sale este accesul la Internet.

Pachetul G Suite include, printre altele, aplicații de gestionare de conținut și grafică, inclusiv aplicații similare pachetelor Office. Un exemplu de astfel de aplicație este Google Docs, în care vom găsi un procesor de texte, foi de calcul, aplicație pentru crearea prezentărilor multimedia, precum și formulare, sondaje, note și multe alte instrumente utile.

Gestionarea programărilor cu G Suite

Cu toate acestea, posibilitățile oferite de G Suite nu se încheie cu editarea conținutului și a datelor. Se poate spune că sunt doar vârful unui aisberg. Acest lucru se datorează faptului că G Suite reprezintă, de asemenea, un mod eficient și ușor de a gestiona timpul, datorită calendarului online. Îl putem sincroniza nu numai cu contactele noastre, ci și cu mesageria Hangouts și alte calendare Google, precum și cu e-mailurile de afaceri de la Google. Acest lucru ne permite să vizualizăm disponibilitatea colegilor noștri și să creăm întâlniri fără probleme. La rândul său, Hangouts, care face parte și din pachetul G Suite, oferă posibilitatea de a conduce conversații în timp real prin chat, apeluri vocale, precum și conferințe și apeluri video. Mai mult, e-mailul corporativ, ca parte a G Suite, nu trebuie să aibă extensia @gmail.com, deoarece putem integra cu ușurință toate resursele în propriul nostru domeniu.

Foi de calcul Google – oricând și oriunde

Datorită faptului că resursele pachetului sunt localizate în cloud, orice utilizator cu acces la internet poate utiliza G Suite de oriunde și oricând. Este posibil să gestionezi liber nu numai comunicarea, ci și proiectele și sarcinile. În plus, putem urmări modificările în timp real și le putem comenta.

Acest model de management de proces poate reduce semnificativ costurile sistemelor utilizate în companie. Acesta vă oferă, de asemenea, capacitatea de a gestiona eficient structurile de echipă, precum și lucrul la distanță, într-un mod eficient și fără probleme.

Costurile implementării G Suite

Pachete de aplicații de afaceri Google sunt facturate după tipul de licență. Acest lucru nu înseamnă însă că nu este posibil să testezi pachetele înainte de a face o achiziție. Putem testa G Suite gratuit și vom încerca resursele pe care vrem să le implementăm.

Deși implementarea G Suite nu necesită instalarea software-ului desktop pe calculatoare de birou, este posibil să nu fie întotdeauna ușor. Mai ales dacă vrem să folosim mai mult decât procesoare de text. Cu toate acestea, nu există niciun motiv să îți faci griji, deoarece nu este necesar să ai cunoștințe tehnice avansate sau să configurezi singur resursele. Atunci când decizi să cumperi Google For Business, poți profita de experiența partenerilor G Suite, cum ar fi Fly On The Cloud, care te vor ajuta la implementare și te vor susține în utilizarea resurselor selectate. Înregistrează-te aici (link) și testează G Suite timp de 30 de zile gratuit în loc de 14 zile.