O nouă terasă răcoroasă în Parcul Drumul Taberei

O nouă terasă răcoroasă în Parcul Drumul Taberei:

Grupul Magic by Hop Garden a deschis Hop Garden Parc

Sâmbătă, 3 iulie 2020, începând cu ora 12.00, a avut loc deschiderea Hop Garden Parc, în parcul Drumul Taberei (fost Moghioroș). Investiția totală în deschiderea noului local este estimată la 100.000 euro și include activități de amenajare a spațiilor interioare și exterioare ale restaurantului și a teraselor, proiecte de utilare și modernizare a bucătăriei, reorganizarea personalului, activități de marketing și comunicare.

Hop Garden Parc este o grădină de vară situată în interiorul parcului Drumul Taberei și ocupă o suprafață de 1000 mp., cu căi de acces din parc și din interiorul ștrandului. Cu o capacitate totală de până la 500 de locuri la masă, împărțite între cele trei niveluri de terasă și restaurant, localul beneficiază de un meniu diversificat, un cuptor din caramidă pentru pizza și grătar în aer liber, fiind potrivit pentru momente de relaxare în natură sau pentru petreceri private în aer liber.

Amenajat într-un stil nou, modernist, Hop Garden Parc combină mobilierul de lounge, alcătuit din canapele ample și mese joase, cu elementele de decor specifice unei grădini de vară, cu mese și scaune din lemn, potrivite pentru a lua masa la umbra copacilor, înscriindu-se pe linia de relaxare și utilitate urmată de restaurantele deschise în perioada 2019-2020.

Localul face parte din grupul Magic by Hop Garden, un complex de agrement cu o suprafață totală de 15.000 mp. redeschis în octombrie 2019 și condus de Daniela Dalia Seghedi, Director Executiv al grupului.

”Deschiderea Hop Garden Parc în cadrul complexului de evenimente Magic by Hop Garden face parte din strategia de dezvoltare și modernizare a grupului, începută în 2019 și continuată la începutul anului 2020. Parcul Drumul Taberei este o zonă încântătoare, plină de viață și răcoare, perfectă pentru a petrece zilele toride de vară în familie sau cu prietenii. De aceea, un nou spațiu plin de verdeață, potrivit pentru adulți și copii deopotrivă, este bine-venit, pentru toți cei ce doresc să petreacă momente de relaxare în aer liber. Fiind situate în proximitatea celor 3 piscine Magic Summer Waves, terasele noastre oferă un acces ușor atît dinspre ștrand, cât și din parc și același meniu delicios cu care i-am obișnuit pe clienții Hop Garden”, a declarat Daniela Dalia Seghedi, Director Executiv complex Magic by Hop Garden.

Localul dispune și de o zonă interioară ce urmează să fie deschisă în momentul în care legislația o va permite.

Amenajarea noilor terase respectă cu strictețe regulile de distanțare socială impuse de autorități. Localul asigură o igiena riguroasă a tuturor spațiilor interioare și exterioare și respectă în totalitate ultimele norme și proceduri legale, pentru ca personalul, invitații și clienții să fie in deplină siguranță.

Despre Magic by Hop Garden

Magic by Hop Garden este un complex de agrement specializat în organizarea evenimentelor private și corporate, pentru adulți și copii, redeschis în octombrie 2019 și condus de Daniela Dalia Seghedi, Director Executiv al grupului. Cu o suprafață totală de aproximativ 15.000 mp. situată preponderent în Parcul Moghioroș, complexul este impartit în 4 zone diferite, ce pot fi folosite individual, în funcție de evenimentul dorit: petreceri tematice pentru copii sau adulți, evenimente corporate sau private, petreceri la piscina sau în parc, aniversări, baluri sau diferite momente sărbătorite în familie.

Alături de Hop Garden Parc, complexul include alte 3 spații de evenimente:

-Magic Ballroom este spațiul de evenimente private și corporate cu o suprafață de 800 mp. împărțită în doua saloane specializate în organizarea de evenimente private și corporate: Salonul Ambiance cu o capacitate de maximum 120 de persoane și Salonul Grand cu o capacitate de până la 270 de persoane.

-Magic Bistro funcționează ca un restaurant sau bistro, de luni până duminică, și ca zonă pentru evenimente private, la cerere. Este un spațiu structurat în 4 zone distincte, ce pot fi folosite în paralel pentru diferite tipuri de evenimente: spațiul interior de maximum 50 persoane, terasa încalzită de la primul nivel cu o capacitate de 60 de persoane, foisorul mare de la ultimul nivel cu o capacitate de 40 de persoane și separeul intim pentru 10 persoane, de la nivelul doi (foișorul mic) unde se poate organiza o masă restransă în familie, cu prietenii apropiați sau cu colegii.

– Hop Garden este o berarie lansată în 2018 și singurul spațiu al grupului situat în Splaiul Unirii, nr. 225. Cu o capacitate de 200 de locuri și o terasa de 400 de locuri, este potrivită atât pentru întâlniri cu prietenii, cât și pentru evenimente private și corporate organizate într-un cadru informal.

www.magic-park.ro

www.hopgarden.ro