eTorturi – cofetarie in Bucuresti cu oferte dulci

e-torturi cofetarie online Bucuresti

 

eTorturi.ro este cofetaria care impleteste armonios arta cu maiestria de a le oferi consumatorilor produse dulci delicioase. Oferta cofetariei include de la torturi de nunta, pana la torturi care simbolizeaza cele mai inedite activitati, si de la diferite prajituri, pana la cozonac cu gust de acasa. 

Comenzi simple si rapide

Comenzile se pot face atat de simplu, incat nici macar cei fara experienta in cumparaturi online nu se vor incurca. Site-ul eTorturi.ro pe care oferta este prezentata in amanunt este intuitiv si usor de parcurs. Produsele se pot adauga in cosul de cumparaturi, se completeaza datele de contact si gata, eTortul delicios va fi livrat acasa in timp util, pentru a nu lipsi de pe masa de aniversare. Mai mult de atat, comenzile se pot face si telefonic sau prin e-mail. 

Livrarile sunt promte si sigure

eTorturi este o cofetarie online apreciata in Bucuresti si zonele limitrofe unde asigura livrari, pentru calitatea produselor pe care consumatorii le primesc. Livrarile se pot asigura la cel mult 15 km de Bucuresti, inclusiv la ore tarzii (pana la 2 noaptea) si la restaurantele la care se organizeaza petreceri. 

In cazurile in care se comanda torturi, complexitatea acestora este caracteristica in functie de care se stabileste timpul de livrare. Justificat, de astfel, daca torturile simple sau cele care comandate cu un numar limitat de elemente pentru decor, se pot livra in 24 de ore, un tort sofisticat necesita mai mult timp pentru pregatire, motiv pentru care va putea fi livrat in aproximativ 72 de ore. 

Indiferent de produsele comandate, acestea se transporta in conditii sigure, la temperaturi optime, pentru a nu se altera chiar in timpul transportului. De astfel, livrarile sunt insotite de certificat de calitate. 

Preturile sunt accesibile si corecte

Plata produselor comandate se poate face la livrare, in numerar, prin transfer bancar in baza facturii proforme sau online, cu cardul bancar. In cazul torturilor, preturile sunt stabilite in functie de complexitatea lor si a procesului de pregatire –  un tort simplu, cu unul sau doua elemente aplicate, precum tortul cu capul lui Minnie cu perle, are un pret de 79 lei/ kg, cele mai scumpe torturi ajungand la 119 lei/kg, acestea fiind adevarate opere de arta.

eTorturile pot fi degustate

Comanda pentru un tort pentru un eveniment special, precum o nunta sau un botez, nu poate fi realizata fara sa se stabileasca gustul in cunostinta de cauza, motiv pentru care cofetaria isi asteapta clientii in cofetaria si laboratorul propriu, pentru a face degustari. Degustarile se programeaza anterior si sunt posibil de realizat, indiferent de tipul de tort dorit.

Nu in ultimul rand, ingredientele produselor sunt premium

Calitatea produselor pe care le include in oferta este prioritara pentru eTorturi, motiv pentru care se utilizeaza doar ingrediente naturale. In laboratorul cofetariei nu-si gasesc locul ingredientele care pot sa inlocuiasa oul natural, laptele ori altelele similare. In produse nu sunt adaugati conservanti si nici premixuri. 

Gustul si modul in care arata produsele pe care le ofera clientilor, reprezinta preocupari constante pentru cofetarii priceputi care lucreaza pentru eTorturi. Cu o politica orientata catre clienti, cofeataria online nu putea sa nu devina rapid preferata acestora.