Surse PSD NU a plătit nici acum închirierea Arenei Naţionale la lansarea candidaturii lui Ponta

Social-democrații nu au plătit, nici până în prezent, contravaloarea închirierii Arenei Naționale, respectiv suma de 60.000 de euro, potrivit unor surse Realitatea TV. PSD a închiriat stadionul pe 20 septembrie 2014, când premierul demisionar Victor Ponta, își lansa, de ziua sa, candidatura la alegerile prezidențiale.

70.000 de social-democraţi şi simpatizanţi au fost atunci prezenţi pe Arena Naţională, pentru a-l aclama pe Victor Ponta. Premierul şi-a lansat candidatura în cursa pentru Cotroceni, chiar în ziua în care a împlinit 42 de ani. Zeci de maşini ale Poliţiei Locale şi ale Jandarmeriei au fost cantonate încă cu o zi înainte în zona stadionului, unde angajaţii statului s-au asigurat, alături de pesedişti, că evenimentul va merge ca pe roate.

Organizatorii lansării lui Ponta au intenţionat să reediteze spectacolul politic din octombrie 2012, desfăşurat de USL tot pe stadionul Naţional Arena şi care s-a întipărit în memoria colectivă ca o manifestare de amploare, de forţă. Marea problemă întâmpinată acum a fost, însă, faptul că cei prezenţi nu au putut auzi discursurile, sonorizarea lăsând de dorit, iar acustica stadionului făcând imposibilă orice intenţie de a recepta ceva, scrie Mediafax, într-un reportaj.

Problema sunetului nu a fost rezolvată în timpul evenimentului de lansare, acesta desfăşurându-se de la un capăt la altul fără ca cei din tribune sau din peluză să recepţioneze sunetul.

Este foarte posibil ca organizatorii să fie realizat faptul că acustica stadionului nu permite receptarea fidelă a mesajelor vorbite şi au montat, în prealabil, două schele uriaşe pe care au fixat câteva zeci de boxe, acestea fiind îndreptate către peluza opusă scenei. Cu toate acestea, sunetul a lăsat mult de dorit.

Surse PSD NU a platit nici acum inchirierea Arenei Nationale la lansarea candidaturii lui Ponta

Surse PSD NU a plătit nici acum închirierea Arenei Naţionale la lansarea candidaturii lui Ponta

surse-http://www.b365.ro/surse-psd-nu-a-platit-nici-acum-inchirierea-arenei-nationale-la-lansarea-candidaturii-lui-ponta_240870.html