S-a deschis târgul de sărbători de la Universitate! Bucharest Christmas Market 3.0 vă așteaptă!

 S-a deschis târgul de sărbători de la Universitate! Bucharest Christmas Market 3.0 vă așteaptă!După prima seară, cocina și-a reluat locul firesc, ca în ceilalți ani, iar mirosurile de Kurtos Kalacs, cârnați și altele s-au amestecat fin cu mirosul multelor gunoaie, omniprezente în țarcul închis cu garduri industriale tapetate cu reclame Coca-Cola.În acest spațiu există niște statui istorice, vreo 4, care sunt batjocorite în fiecare an. Părintele învățământului românesc, Gheorghe Lazăr, este străjuit de tomberoane la vedere. Spiru Haret este bordat de deja tradiționala cârnățărie, iar nu departe de bradul central tronează falnice containere de gunoi pline-ochi care dau pe dinafară.

Fotografiile au fost făcute în seara zilei de 29.11.2014, imediat după orele 22:00. Este inadmisibil să existe un management atât de defectuos al deșeurilor. Nu se poate ca acest bâlci oprescian de la Universitate să fie un asemenea focar de infecție. Se mănâncă și se bea printre gunoaie. Nu e o exagerare, oamenii chiar fac asta.

Lumea pare fericită. Vorba aia, LUMINITELE FRUMUASE MA FAC SA UIT DE GRIJI ! Nimic nu mai contează când bâlciul revine în buricul târgului. Standardele scad și absolut nimeni nu vede ceva în neregulă cu toată situația asta.

Oprescu: România Bucureștiului bine distrus. Nu putem decât să vă urăm poftă mare și disctracție plăcută la Bucharest Christmas Market!

Fotografie de la Rezistența Urbană.
Fotografie de la Rezistența Urbană.
Fotografie de la Rezistența Urbană.