Programul Teatrului Coquette

Valsul Hazardului, de Victor Haim

16 august, ora 19:00

O femeie face un accident cu masina si ajuge sa raspunda in fata unui Inger, care- i puncteaza fiecare raspuns. Jocul dintre ei ia, insa, o turnura neasteptata.  Spectacolul ”Valsul Hazardului”  este o tragicomedie construita pe o structura suprarealista. Totul e un joc condus de un Inger total atipic, iar miza se schimba si creste din ce in ce mai mult. Uneori, oamenii ajung in situatii cel putin ciudate. Balanta inclina nehotarata intre rational si irational, intre iubiri adevarate si disperari de moment si lista va continua . Ar trebui adaugat si faptul ca balanta nu inclina singura, ci este ajutata de domnul Inger. Spectacolul incearca sa-i reaminteasca spectatorului de  existenta continua a comicului in orice situatie sa il provoace sa reflecteze si asupra dualitatii deciziilor sale. Veti intalni un personaj pe cat de simpatic pe atat de iritant, care te va intreba pana la ce varsta ai crezut in Mos Craciun si te va nota ca atare.

Distributie:

Ingerul: Mihai Capatina

Fata: Ruxandra Balasu

Regia: Ingrid Bonta

Scenografia: Daniel Divrician

 

Intrare: 30 ron ( 25 pentru student si pensionari)

Rezervari: 0754 99 00 17

valsulnet (1)

Aventuri cu Bunicuta Julieta si prietenii sai

Vinery, 15 august, ora 19.00, la Teatrul Coquette

Spectacol de ventrilocie pentru toata familia cu renumita artista ventriloc Crina Zvoboda.

Participarea Crinei Zvobada in editia a treia a emisiunii „Romanii au talent” a fost rampa de lansare catre o cariera de succes, in care artista si bunica” ei haioasa sunt personajele principale ale unor show-uri exceptionale care starnesc rasete pe banda rulanta si ropote de aplauze.

Vă invităm să vă bucurati de cel mai nou gen de divertisment din România!

Bunicuta Julieta, Romeo, Gheorghe si Crina, iti vor oferi o portie zdravănă de râs !

Veseli, amuzanţi şi spectaculoşi, vin să vă încnte cu povestiri din viaţa lor. Veți urmări un spectacol unic în România, cu adevărat inedit, care vă va aduce admirație în priviri și zâmbete pe buze.

Este un spectacol dedicat intregii familii, plin de umor si 100 % interactiv.

Intrarea: 30 ron ( adulti), 25 ron ( copii pana in 12 ani)

Rezervari: 0754990017

afiscrinanet