Oameni care au dat pacientii pentru telespectatori

Doctorul sau chiar psihologul tau ar putea deveni urmatoarea vedeta. Sunt carismatici, au intotdeauna vorbele la ei si fac termenii alambicati ai meseriei lor sa para o joaca de copii? Atunci au toate sansele sa ajunga pe sticla. Iata 3 oameni care le-au dat binete pacientilor, nu din spatele unui birou, ci din fotoliul de…moderator:

Cristian Andrei, specialist neuropsihiatru inca din 1994, este unul dintre pionierii acestui gen de show, unul in care specialistul este moderator. Inainte sa prezinte in 2006 emisiunea “9595” la Antena 1, isi facea meseria la un cabinet privat. L-am auzit apoi la radio, in “Dialog Intredeschis” de la Kiss Fm, “2 Seri la rand” de la Magic Fm si “Lectii Particulare” la Radio 21. Oamenii il ascultau cu gura cascata, ca pe-un fel de guru in probleme sentimentale si nu numai. Femei ingrozite de gandul ca incep sa imbatraneasca, adolescenti acneici care incercau sa-si faca lipeala, ori fete virgine care se gandeau la sinucidere…pe toti ii linistea vocea de bariton a doctorului Cristian Andrei.

Au ramas celebre discutiile dintre el si tinerii de la diferite licee bucurestene, pe care le vizita. Chiar si asa, putini stiu ca omul care dezlega, la televizor, itele unor probleme de cuplu, are si talent scriitoricesc. Astfel, renumitul psihiatru este autorul a peste 1500 de articole, carti si alte materiale in care abordeaza diverse teme din psihologie. Pentru cei care vor sa-l cunoasca mai bine pe scriitorul si psihiatrul Cristian Andrei exista cateva titluri care-i poarta semnatura: “Cine m-a facut femeie”, “Perna si ruj”, “Lectii Particulare” etc.

Nicoleta Svarlefus

O blonda simpatica, care ne facea in fiecare dimineata previziuni astrologice, la matinalul “ Neatza cu Razvan si Dani”. Nicoleta a intrerupt aceasta colaborare in 2010, pentru ca trezitul de dimineata s-a dovedit a fi o sarcina dificila si epuizanta. Totusi, rubrica sa in cadrul emisiunii a durat suficient cat sa primeasca o noua propunere din partea aceluiasi trust. De data aceasta, Nicoleta Svarlefus a devenit ea insasi gazda unei emisiuni, numita sugestiv  “ Harta vietii”, la Antena 2. Prezentatoarea si invitatii sai discuta incearca sa disece fiecare fenomen care se petrece la nivelul spiritului uman. Cei ce pasesc in platou sunt alesi chiar de gazda.

N-ai zice, uitandu-te la chipul ei angelic, ca Nicoleta a trecut prin perioade zbuciumate, pline de amaraciune. Realitatea insa e alta. Astrologul de astazi, a fost mai intai stomatolog. In urma cu ani buni, si-a dat seama ca nu era implinita, ca “ traieste viata altcuiva”. A urmat o lupta interioara si o cautare continua. Acum are propriul ei workshop numit “ Traieste viata pentru care ai fost creat” si se poate mandri ca traieste asa cum si-a dorit: este astrolog, life coach si numerolog.

Lucia Bubulac

A devenit cunscuta datorita casniciei cu fostul sot, Catalin Crisan, dar si pentru talentul sau musical de necontestat. Primul sau album a fost lansat pe piata in 1999 si s-a numit “Lacrimi pe nisip”. Desi Lucia a debutat la radio inainte de juramantul lui Hypocrate, medicina ramane cariera sa de baza. Oamenii care au apucat sa o urmareasca la televizor in ipostaza de interpreta, au fost surprinsi sa afle ca fosta sotie a lui Catalin Crisan se descurca la fel de bine si in rolul de moderatoare.

Lucia Bubulac prezinta din 2009, la B1 Tv, emisiunea “Tainele sanatatii si Frumusetii” si este persoana cea mai potrivita sa faca asta, daca stam sa ne gandim ca vedeta are 46 de ani si o silueta demna de revistele glossy. Promotoarea unui stil de viata echilibrat, Lucia si interlocutorii sai, la randul lor specialisti, propun alternative naturale la tratamentele clasice ale anumitor boli. Se pune accentul pe efectul plantelor si legumelor, ca factor de regenerare si sanatate.

Andreea Ciulac

http://www.radardemedia.ro/