𝗔𝘁𝗲𝗹𝗶𝗲𝗿𝘂𝗹 „𝐁𝐞𝐲𝐨𝐧𝐝 𝐓𝐞𝐜𝐡𝐧𝐢𝐪𝐮𝐞”

𝗔𝘁𝗲𝗹𝗶𝗲𝗿𝘂𝗹 „𝐁𝐞𝐲𝐨𝐧𝐝 𝐓𝐞𝐜𝐡𝐧𝐢𝐪𝐮𝐞” – 𝐏𝐫𝐨𝐟𝐞𝐬𝐨𝐚𝐫𝐚̆: 𝐀𝐧𝐝𝐫𝐞𝐞𝐚 𝐕𝐚̆𝐥𝐞𝐚𝐧

Contemporary Creative Dreamers organizează atelierul „𝐁𝐞𝐲𝐨𝐧𝐝 𝐓𝐞𝐜𝐡𝐧𝐢𝐪𝐮𝐞” în perioada 15 – 24 noiembrie 2024, un curs de nivel intermediar potrivit amatorilor, cât și profesioniștilor.

🎟️ Bilete disponibile pe platforma EVENTBOOK:
https://eventbook.ro/…/bilete-beyond-technique-atelier…

–––––––––––––––
🟡 Programul Atelierului

Primul modul al atelierul va fi organizat în perioada 15 – 24 Noiembrie 2024 – 6 ședințe.
Orar:
Vineri (15, 22 noiembrie) – 20:00 – 22:00
Sâmbătă (16, 23 noiembrie) – 09:00 – 11:00
Duminică (17, 24 noiembrie) – 09:00 – 11:00

Avem rugămintea de vă prezenta cu cel puțin 10 minute înainte de începerea cursurilor.

–––––––––––––––
🟡 Locația Atelierului:
Cobo Dance Center – Strada Lânăriei 90, București

–––––––––––––––
🟡 𝐂𝐂𝐃 𝐒𝐭𝐮𝐝𝐞𝐧𝐭 🟡

Pentru că ne dorim să facilităm accesul mai ușor la educație în rândul studenților introducem spre vânzare biletele cu reducere de 26% pentru atelierele de mișcare și dans contemporan „𝐑𝐨𝐮𝐧𝐝 𝐀𝐫𝐨𝐮𝐧𝐝”, „𝐄𝐧𝐭𝐞𝐫 𝐓𝐡𝐞 𝐅𝐥𝐮𝐱” și „𝐁𝐞𝐲𝐨𝐧𝐝 𝐓𝐞𝐜𝐡𝐧𝐢𝐪𝐮𝐞” susținute de profesorii companiei Daniel Dragomir, George Pleșca și Andreea Vălean.

Numărul de locuri alocate studenților per sesiune de atelier este de 8.

La începutul primei ședințe ai fiecărei sesiuni studentul trebuie să prezinte legitimația de student/elev vizată pe anul de studiu în curs.
În cazul în care persoana care a achiziționat biletul nu are statutul de student va trebui să achiziționeze biletul integral.

–––––––––––––––
🟡Atelierul „Beyond Technique” are ca scop explorarea posibilităților și a libertății de mișcare regăsită în interiorul propriului corp. Cursanții se vor familiariza cu spațiul, lucrul cu partenerul, și vor accesa diferite principii și calități de mișcare prin intermediul improvizațiilor ghidate, a exercițiilor de coordonare și floorwork.

De asemenea, lucrul pe baza compoziției coregrafice are ca scop îmbunătățirea capacității de memorare rapidă, adaptarea la o diferită logică corporală prin respectarea elementelor care alcătuiesc frazele de mișcare: punctele de contact cu solul, punctele de orientare a corpului în spațiu, calitatea mișcării și timpul în care fiecare acțiune se desfășoară.

În urma asimilării frazelor de miscare, se va schimba perspectiva din care poate fi privită construcția coregrafică, punand accent pe calitatea individuală a participanților de a transforma și de a schimba calitatea frazelor de miscare pe baza unor teme și obiective.

–––––––––––––––
🟡 Biografie Profesor:

Andreea Vălean este absolventă a Liceului de Coregrafie „Floria Capsali” București, promoția 2017. A absolvit studiile de licență Artele Spectacolului – Coregrafie 2020, și masterat, specializarea „Artă Coregrafică” în 2022 la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” București.

Pentru a-și dezvolta în continuare aptitudinile de dansator, Andreea a particicipat la Kalamata Dance Festival ediția 2022, 2023 și 2024 unde a lucrat cu profesori recunoscuți internațional, precum Anton Lachky, Horacio Macuacua, Linda Kapetanea, Josef Frucek, Edivaldo Ernesto, Lali Ayguadé.

În calitate de balerină, a colaborat cu Opera Comică pentru Copii în perioada 2015 – 2017, iar începând cu stagiunea 2017 până în prezent, este membră a corpului de balet al Operei Naționale București. Astfel s-a făcut remarcată în rolurile solistice: “Tzeitel” – Tewye, “Lebede Mici” – Lacul Lebedelor, “ Dans rusesc” – Spărgătorul de Nuci, “Solo Tobe” – Baiadera, “Solo Ceardaș” – Coppelia.

În dansul contemporan performează alături de compania Contemporary Creative Dreamers, în spectacolele “When Darkness Becomes Light”, “Nihil Sine Deo”, “The Last Raid of Humankind” semnate de coregraful Daniel Alexandru Dragomir. De asemenea, colaborează cu Platforma 13 în spectacolele “Pe aici se evadează, alergați?!”,” Play Replay Remix”, „Balkan Ballerinas” – în coregrafia Ancăi Stoica și Sergiu Diță.

În calitate de coregraf, a creat “Hold ON” – prezentat la Seara Tinerilor coregrafi 2019, “Let me slip Through Your Fingers” – duet prezentat la Florence Dance Festival 2022 și Seara Tinerilor Coregrafi ONB 2021, “Scraps of Sky” – solo prezentat la Seara Tinerilor Coregrafi 2021, la Jerusalem International Solo Dance Festival 2022 și SzólóDuó 2023, “Earthly Links” – duet prezentat la Florence Dance Festival 2022, și spectacolul de disertație “Nexus” – creat în mai 2022 care a primit premiul “Cel mai bun spectacol de coregrafie” în cadrul Galei Absolvenților U.N.A.T.C. 2022 și premiul Festivalului Dbutan-T 2023.

Ca asistent coregraf a lucrat la “The Last Raid of Humankind” și “Jurnalul Iubirii” – spectacol aflat în repertoriul Operei Naționale București.