“Tamara Echelon” și Destino” în regia lui Kristina Cepraga Goodwin

Luni, 15 Aprilie 2024 la Librăria Italiană Pavesiana, care aparține doamnei Mara Chirițescu, italienistă si profesor de limba si literatura italiana la Școala Aldo Moro din București, găzduiește proiecția celor două scurt metraje “Tamara Echelon” si Destino” scrise, regizate si produse de Kristina Cepraga Goodwin ce va fi prezentă în fața publicului alături de o parte din echipa ce a realizat filmele prezentate cât și actorii care au jucat în acestea.

       Evenimentul este deschis publicului care este așteptat să vizioneze cele două povești,  una Italiană și cealaltă românească.

       Cu filmul de scurt metraj italian,“Destino”, Kristina a câștigat premiul cea mai bună actriță la Roma Afrodite Shorts, 2019 și în Oaxaca, Terra di Siena Film Festival, și Ipiff in România. Cu Tamara Echelon actorii principali Dan Condurache si regretata Camelia Zorlescu la Arpa International Los Angeles Film Festival au obținut premiul pentru cei mai buni actori. De asemenea au fost obținute premii pentru montaj, imagine și regie la festivalurile din Milano,  Elvetia, Noua Zeelanda și Canada.

        Ambele scurt metraje au fost achiziționate de către HBO România și Moldova, cât și de RAI Cinema.

       Evenimentul va avea loc luni, 15.04.2024, ora 19.00 la Libraria Pavesiana din Bulevardul Lascăr Catargiu,  nr 28, et 1, ap 4, interfon 04.