Diagonala   Downtown: tur din Romană in centrul istoric

CUM TE ÎNSCRII? E-mail la rezistenta.urbana@gmail.com, cu subiectul „Tur București” și numele tău complet. Dacă înscrii mai multe persoane, e nevoie de numele tuturor. Excepție fac minorii, a căror responsabilitate a participării la tur o poartă părinții/însoțitorii. În eventualitatea în care nu mai ajungi, te rugăm anunță-ne.

Downtown înseamnă centru.
Diagonala înseamnă din Piața Romană până-n centrul istoric.

Cristi Radu (instagram.com/raidenbucharest), urban storyteller, te duce la pas pe un itinerariu special ce conectează case somptuoase de politicieni/industriași de locuințe spectaculoase pentru funcționarii publici, străzi liniștite de bulevarde aglomerate, stilul neoclasic francez de cel art deco sau de modernismul postbelic, clădiri anonime de palate arhicunoscute, meserii tradiționale de industrii creative ale prezentului, realități posibile de realitatea prezentului, totul prin povești surprinzătoare, detalii bine ascunse și poze vintage să te saturi. Gata de explorare?

► CÂND? Sâmbătă 27.01, ora 10:00 AM. Turul durează aproximativ trei ore și jumătate. Ia-ți încălțări lejere, îmbracă-te adecvat și hidratează-te.

► PARTICIPANȚI. Grupul se constituie din persoanele care se prezintă la punctul de întâlnire până la ora începerii turului, cu rezervare prealabilă pe e-mail rezistenta.urbana@gmail.com.
❗Turul se ține dacă se formează un grup de minimum 8 participanți.

► ACCESUL. Participarea la tur se face în baza unui suport voluntar recomandat de 55 lei/persoană, oferit pe loc.

► PUNCT DE ÎNTÂLNIRE. Metrou Piața Romană (sus, la gura dinspre Piața Amzei, în dreptul KFC). Încearcă să ajungi cu 10 minute înainte de ora de începere.

❗ IMPORTANT. În funcție de condițiile meteo sau alte motive, turul poate fi anulat/amânat, situație care se va anunța de îndată, verifică periodic tab-ul „Discussion” aici, pe event.

Ne vedem pe stradă!

instagram.com/bucurestirealist
facebook.com/bucurestiivechisinoi