Teatrul Dramaturgilor Români anunță primele spectacole găzduite în cadrul programuluiText. Dramaturg. Reprezentare!

Dramaturgia românească prinde viață la Teatrul Dramaturgilor Români! În luna octombrie, pe scenele care poartă numele cunoscuților dramaturgi Iosif Naghiu și Ion Băieșu, actorii Teatrului „Alexandru Davila” din Pitești și ai Teatrului „Ariel” din Râmnicu Vâlcea vor prezenta publicului bucureștean spectacole realizate pe texte românești.

Miercuri, 11 octombrie, ora 19:00, în sala „Ion Băieșu”, spectacolul URMUZ de Valeriu Butulescu, regia Mona Gavrilaș, deschide seria reprezentațiilor găzduite din cadrul programului Text. Dramaturg. Reprezentare. O comedie cu accente dramatice, producția Teatrului „Alexandru Davila” din Pitești ne călăuzește către a iubi viața, a vedea părțile frumoase, a ne bucura de fiecare clipă, a prețui prietenii adevărați, a prețui momentul în care ne îndrăgostim de cineva, chiar în anul aniversar Urmuz.

Joi, 12 octombrie, ora 19:00, în sala „Iosif Naghiu”, Teatrul „Ariel” din Râmnicu Vâlcea va prezenta un spectacol pe celebrul text al dramaturgului Mihail Sebastian – ULTIMA ORĂ, în regia lui Șerban Puiu, este o montare în care elementele de satiră politică sunt accentuate în detrimentul celor de comedie romantică.

Biletele au fost puse în vânzare pe site-ul www.bilet.ro și la casa de bilete a Teatrului Dramaturgilor Români. Rezervări: 0756 021 106 / rezervari@teatruldramaturgilor.ro.

Detalii despre program și evenimente: www.teatruldramaturgilor.ro.

Teatrul Dramaturgilor Români este o instituție publică de cultură subvenționată de Consiliul General al Municipiului București.