Creativity-a gift or an achievement?

Continuăm serile noastre tematice de dezbateri și jocuri în limbi străine, așa cum am anunțat și în grupul nostru de Facebook @The Story Behind The Story, împreuna cu alți co-#creatori, oameni talentați, vorbitori foarte buni sau nativi de limbă străină, care vor împărtăși un talent cu noi, în comunitatea noastră, prin moderarea unui Event.
De data aceasta aducem în prim-plan o nouă temă, CREATIVITATEA, împreună cu prietenul nostru, profesorul Miles Kentish, în calitate de moderator, unul din șirul co-creatorilor care vor facilita o moderare provocatoare din nou la @LinguaEvents. Împreună cu el vom încerca să răspundem la întrebări ca: Este creativitatea un dar sau o realizare? Te consideri o persoană creativă? Dacă DA, ce argumente ai în favoarea ta?
Creativitatea este abilitatea de a face sau de a aduce în existența noastră sau a celor din jur ceva nou, fie că este o soluție la o problemă, o nouă metodă de a folosi un produs sau un serviciu, o exprimare într-o formă artistică sau în relațiile dintre noi.
Unii cred că atunci când vorbim de creativitate vorbim despre un talent înnăscut, despre un dar. În timp ce alții pot argumenta că este o realizare la care ajungi prin practică și învățare și că ea se poate dezvolta și îmbunătăți continuu până este recunoscută și răsplătită.
Nu știm dacă putem găsi răspunsul exact despre ce este ea și cum intră creativitatea în viața noastră, dar avem posibilitatea să discutăm împreună despre: ce considerăm noi a fi creativ sau nu, cum devenim creativi, prin talent înnăscut sau dobândit sau ca urmare a unui exercițiu constant, cum se reflectă această abilitate în activitățile noastre zilnice și ce influență are asupra emoțiilor și exprimării noastre în familie, în societate, față de prieteni sau colegi.

In plus, o sa aveti parte si de data asta de jocuri de rol si de dezvoltare personala, asa cum v-am obisnuit .

Exersarea unei limbi străine oferă flexibilitate cognitiva, dezvolta creativitatea și empatia fata de alte culturi. Pentru a ajunge la performanta, îți propunem un schimb lingvistic intr-o atmosfera prietenoasa, folosindu-te de coltul talentelor. Principiul este ca tu, ca moderator, ii poți ajuta pe ceilalti intr-o limba străină pe care o stăpânești foarte bine. Cum funcționează?
Dacă ai un talent artistic, culinar, dacă ești pasionat de meseria ta și vrei sa vorbești despre asta sau sa ții un workshop, scrie-ne și îți punem la dispoziție un spațiu primitor, te vom cunoaște și vom valida propunerea ta.
Hai să petrecem din nou o seară împreună într-o atmosferă relaxată, cu vorbitori nativi de limba engleză, gustări și băuturi, pentru a avea ocazia de a practica limba engleză și de a interacționa cu oameni prietenoși, pentru 3 ore de distracție, învățare și bună dispoziție!
CAND? Pe 26 octombrie, ora 19
UNDE? In Bd Ferdinand nr 48
PRET: 120 lei (snacks&drinks&moderator&feedback lingvistic incluse)