Exil – Teatru și povestea noastră

UN spectacol de teatru ce aduce împreună 3 generații de români unde fiecare generație are impresia că are dreptate, dar toate trăiesc cu sechelele acțiunilor lor. Dacă îți sună cunoscut cel mai probabil empatizezi cu această poveste. 

Exil, spectacolul de teatru ce se joacă la Teatrul Național ( bilete: https://www.tnb.ro/ro/exil ) este o piesă superbă, punctează foarte bine perspectiva adulților născuți după revoluție și cum negociem relațiile cu membrii familiei noastre în contextul în care ei nu spun foarte multe.

Nu sunt un mare cunoscător de teatru, dar ca o persoană care adoră poveștile și istoria pot spune că foarte multe persoane se pot regăsi în această piesă într-o formă sau alta, dar mai important urmează o poveste ce e similară cu experiențele multor români ce au trăit în comunism.

Experiența trăită de mine la această piesă de teatru este similară cu mersul la terapie, nu mergi să te distrezi, dar să descoperi care e cauza problemelor tale și să începem să lucrăm pentru a nu mai fi afectați de trecutul nostru. Așa că recomand cu mare drag această experiență și vă invit să contribuiți și voi la construirea unei Românii mai bune.