WORKSHOP: Milk and Honey

Sunt Suzana Mira, artist culinar, și împreună cu Andreea Șerban organizăm pe data de 12 februarie, ora 12:00, un WORKSHOP dulce, cu prăjituri și flori, dedicat Zilei Îndrăgostiților. Va fi o experiență dublă, delicioasă, creativă și colorată!

Desfășurare WORKSHOP

1. Alături de mine veți învăța sectetele unei Pavlova si vom face impreuna acest tort cu bezea, cremă delicioasă și fructe.

2. Alaturi de Andreea, Milk and Honey Events fiecare participant va realiza câte un aranjament floral, romantic și natural, aplicând tehnicile de bază ale acestui domeniu.

3. La final, vom organiza împreună o masă festivă ce va inspira Iubire, Recunoștință și Prietenie, integrând toate elementele concepute la WORKSHOP, dar și alte accesorii SURPRIZĂ!

4. Nu pleacă nimeni înainte de a ciocni un pahar și a degusta tortul, care va fi cu siguranță – DE-Li-CIOS și spectaculos!

Interval orar: 12:00-15:00

Tarif: 500 ron

Locația: Atelierul Milk and Honey, Str. Constantin Disescu 19, etaj 1, București

Acest workshop poate fi o idee excelentă de cadou, sub form unui voucher, pentru o prietenă dragă, persoana iubită sau, de ce nu, vă așteptăm în cuplu! Experiențele în 2 vor ocupa întotdeauna un loc aparte în inima și amintirea noastră!

Nu vrei să ratezi această experiență unică! Hai alături de noi! Locurile sunt limitate! Contactează-ne pentru mai multe detalii sau rezervări!

Contravaloarea workshop-ului se achită în avans, integral, prin transfer bancar.