Breath In Breath Out – Piano Concert: Unul dintre cei mai valoroși pianiști ai momentului, Eduard Kunz, pe scena Palatului Bragadiru din București

Înregistrările radio ale lui Eduard Kunz includConcertuldublu de Mozart cu BBC Scottish Orchestra, Concertul nr. 3 pentrupianșiorchestră de Beethoven șiConcertul nr. 1 de Ceaikovski cu Orchestra din Irlanda de Nord, Concertul nr. 2 de Rahmaninov cu BBC Concert Orchestra Londra, câtșiRapsodiape o temă de Paganini de Rahmaninov cu Deutsche Symphony Orchestra și BBC Symphony Orchestra. A înregistratconcertulîn la minor de Edvard Grieg cu Gnessin Virtuosi, 8 programe de recital solo pentru BBC Radio 3 șimaimulteprogramepentruradiouriprecum Deutsche Cultur, Radio France șiOrfeus.

Eduard Kunz a fostprimul pianist din istorie care a prezentat Yamaha Disklavier Technology™ înmasterclass-urile sale din Shanghai, Beijing și Hong Kong, în 2017. Mai multdecâtatât, Eduard este co-fondatorul Kunz Piano Academy din Brașov, România, evenimentdesfășurat de douăoripe an, alături de tineri din întreagalumepentru o săptămână de masterclass-uripublice.

BREATHE IN. BREATHE OUT. EDUARD KUNZ PIANO CONCERT

Repertoire:
Bach Chaconne (arr. Busoni)
EnescuSarabande
EnescuPavane

Beethoven Moonlight Sonata
Karmanov Past Perfect

Bileteleau fost puse în vânzare pe site-ul Teatrului Godot –  Palatul Bragadiru, dar și pe platformele de ticketing – Bilete.ro, Iabilet și Eventbook.

Categorii bilete:

Bilet simplu | 180 lei

Bilet Front Seat | 210 lei

Bilet The Palace Experience | 410 lei

www.teatrulgodot.rowww.palatulbragadiru.ro

***

În vara anului 2021, Teatrul Godot, unul dintre cele mai iubite și cunoscute teatre independente din București și-a mutat sediul într-o clădire istorică aproape de centrul Bucureștiului – Palatul Bragadiru. În vara anului 2022, Teatrului Godot i se alătură în acest demers cultural, The Great Hill și BulevART, formând, începând cu vara anului 2022, ceea ce pe viitor va fi cunoscut drept un hub cultural Bucureștean de referință – The Great Hill Society Club. Astfel, muzica, teatrul, expozițiile și vinul vor crea la Palatului Bragadiru un loc în care oamenii se vor întâlni, atât pentru artă, cât și pentru degustările inedite a peste 60 de etichete de vin românesc, originar din regiunea viticolă Dealu Mare, puse la dispoziție pentru pasionații de enologie si frumos.

Parteneri media: Radio Guerrilla, Radio România Cultural, Radio România Muzical,clasicradio.ro, Observator Cultural, Ziarul Metropolis, Zile și Nopți, Revista Zeppelin, Bucureștii Vechi, urban.ro, i-concert.ro, emilicalinescu.eu, danbrumar.ro, Agenția de carte, România Pozitiva, I-Qool.ro

Parteneri ticketing: MyStage.ro, Bilete.ro, Iabilet.ro, Eventbook.ro