Cine, când și de ce – iată ABC-ul celor care descoperă servicii de implant de păr în București

Serviciile de implant de păr au devenit tot mai populare când oamenii și-au dat seama că aceasta este soluția pentru a recâștiga podoaba capilară. Severitatea situație are în vedere faptul că pierderea părului pe porțiuni mari din scalp este ireversibilă. Se poate întâmpla timpuriu, la a doua tinerețe să spunem, atât la femei, cât și la bărbați. 

Pentru cei care se confruntă cu această situație, problema estetică este dublată de efectul psihologic. Trăiesc efectiv frustrare, simt nevoia să se izoleze, să nu aibă viață socială, simt că cei din jur au privirea mereu ațintită spre problema lor. Pentru astfel de persoane merită să amintim despre Dr. Felix Hair Implant. Descopera servicii implant par in Bucuresti aici! 

ABC-ul doritorilor de implant de păr 

Pentru cei curioși despre procedură, care mai au nevoie de un plus de încredere să facă acest pas, iată câteva detalii de reținut:

Contează procedura? Da, aceasta va face o mare diferență. Echipa de medici specialiști de la Dr. Felix Hair Implant utilizează doar tehnica de implant Q-FUE. În acest caz vorbim de o recuperare mai rapidă, pacientului nu îi este tăiată vreo porțiune din scalp, nu rămân cicatrici, sângerare minimă, deci recuperare mai ușoară. 

Mai detaliat de atât, tehnica aceasta o putem compara cu munca manuală, pentru că extracția firelor și implantarea lor are loc numai manual. 

Când este timpul potrivit pentru procedura de implant? Intervenția de acest tip nu depinde de sezon, deci poate fi efectuată oricând. Însă, după caz, post intervenție pot fi recomandări pe care medicul le face pentru a proteja zona – spre exemplu imediat după intervenție pacientul nu se va expune la soare. 

Cât timp trebuie să dedic intervenției și recuperării? La fel ca la orice altă operație și când vine vorba de implant de păr există proceduri pre și post operatorii. Există însă un minim de disconfort, pacientul își poate relua imediat după viața obișnuită. 

Doare? Intervenția va avea loc sub efectul anesteziei, deci nu există durere în acele momente de extracție și de implant propriu-zis. Recuperarea este facilă de asemenea și nu implică dureri, poate mai mult un discomfort. 

Cât costă un implant de păr realizat la Dr. Felix Hair Implant 

Una din marile dileme sau chiar probleme cu care se confruntă cei care au nevoie de intervenția de implant de păr se referă la costuri. Ei bine, nu există un preț standard al implantului de păr. Depinde de calitatea firelor de păr ce se pot extrage de la pacient – din zona cefei. Depinde de asemenea de suprafața de scalp ce trebuie acoperită cu fire de păr implantate. Intervenția poate fi însă achitată și în rate. În pagina oficială a clinicii, respectiv Drfelixhairimplant.ro, sunt detalii despre finanțarea procedurii. 

Decizia de astăzi va influența viața pacientului pe viitor. Implantul de păr este singura soluție pe termen lung pentru a redobândi podoaba capilară. Detalii complete sunt în pagina clinicii. 

Contact: 

Șos. Nordului Nr. 102G, Sector 1, București

 office@drfelix.ro