Jazz Nights w/ Cătălin Milea & Band

Cătălin Milea, binecunoscut muzician de jazz, compozitor, a fost întotdeauna atras de tot ce este magic în muzică și felul în care această vibrație ne poate influența starea de spirit. Dragostea pentru muzică a început miraculos în timpul liceului când a ascultat pentru prima oară jazz… atunci viața lui a luat o nouă întorsătură, ajungând să o dedice acestui minunat instrument: saxofonul.

De-a lungul anilor și-a perfecționat talentul și arta studiind în străinătate, ajungând să studieze și în capitala jazzului mondial, New York…New York…

Este considerat astăzi unul dintre cei mai creativi și activi saxofoniști români, a înregistrat albumele Re-Bop Unit featuring Dick Oatts, cu participarea unuia dintre cei mai apreciaţi muzicieni de jazz din New York, albumul Something for Now, înregistrat alături de trio-ul de muzică improvizată RAM, (Rodriguez/Aksunger/Milea), albumul Evocative alaturi de ghitaristul Dan Mitrofan.

Duminică 7 august te invităm să petreci o seară ‘altfel’ în magia saxofonului lui Catalin Milea care vine la Grădina Urbană cu un proiect fresh, recitalul ‘Pasăre Măiastră’, o colecție de melodii care-ți merg la suflet. ‘Pasăre Măiastră’ este un regal dedicat vocilor jazzului din România precum Aura Urziceanu, Anca Parghel, Johnny Răducanu, Garbis Dedeian, Marius Popp, Richard Oschanitzky, Mircea Tiberian și alți artiști care ne-au înspirat cu muzica lor încă din anii 1970 de la primele festivaluri de jazz românești, concerte de club sau din înregistrări de referință.

Saxofonistul Cătălin Milea îi are alături pe legendarul Alex Man la chitară, cunoscutul contrabasist Răzvan Cojanu, susținuți de redutabili muzicieni de nouă generație, precum Iulian Nicolau la tobe.

____________________________________________

🍷 Eveniment susținut în parteneriat cu MGC Company, Crama Basilescu, ialoc.ro, Domeniile Sâmburești, iaBilet.ro, Hai Sa Cunosti, Pegas, Aqua Carpatica

🤝Eveniment powered by 7Arts Agency

_________________________________

🍀Duminică | 7 August | Acces locatie: 19:00 | Concert: 20:00

🍀Gradina Urbana Km0 | Batistei nr. 14

_________________________________

Categorii de bilete

🎟 Bilete presale în fata scenei – 70 lei

🎟 Bilete presale acces general – 50 lei

________________Regulament eveniment_____________________

🍀Achiziția biletelor se face de pe iaBilet.ro

🍀Achiziția de bilet asigură și rezervarea la masă

🍀Acces locatie/scanare bilete: 19:00 / Concert: 20:00

🍀Toate biletele puse în vanzare au loc la masă

🍀Distribuirea locurilor la masă se face în functie de categoria de bilete achizitionate (Vip – loc în fața scenei/ acces general – de la scenă către ieșire)

🍀Toți spectatorii platesc bilet indiferent de varsta (excepție 0 – 3ani)

🍀Sunt permise animale de companie (dacă rămân sub supravegherea stăpânului)

🍀Prețul biletului nu include consumația la masă

🍀Masa rezervată pe durata evenimentului este de minim 4p. În cazul în care ați achizitionat 2 bilete, iar concertul se anunță sold out, există posibilitatea să stati la masa și cu alți spectatori

____________________________________________

_________________________________

_________________________________

e

________________

____________________