Încă o reușită a lui Nicușor Dan! Remake-ul la “Păsările” lui Hitchcock se va turna în Cișmigiu – CE MARE REGIZOR VINE LA BUCUREȘTI

După ce a rezolvat problema parcărilor, a vandalismului violent și a apei calde lipsă în București, edilul-șef al Capitalei mai dă o lovitură! Surse de la Hollywood, printre care publicația Collider, preluată de Bucureștii Vechi și Noi, notează că administrația lui Nicușor Dan va aduce pe malul Dâmboviței o mare producție americană.

Este vorba despre un remake al celebrului film “Păsările”, peliculă horror al cărei original a fost turnat în 1963 de către Alfred Hitchcock. Remake-ul a fost deja comandat de Netflix, iar în cărți pentru a face filmul este cel mai “fierbinte” regizor de la Hollywood în acest moment.

“Au existat mai multe locații luate în considerare, din toată lumea, însă în cele din urmă a fost aleasă una din București, chiar în centrul orașului cunoscut odată ca «Micul Paris». Este vorba despre Parcul Cișmigiu. Directorii de imagine americani au fost impresionați de autenticitatea locului – arată ca după un asediu, este invadat de găinaț, iar oamenii care trec prin parc sunt îngroziți. Este ceva ce nu puteam recrea nici măcar la Cinecittà”, a spus insider-ul Collider.

Continuarea pe Teodor Burnar.

Notă – acest material este un pamflet