#11AniVERSare – Moara de hârtie și prietenii

În vârtejul activităților noastre despre visuri, oameni și poezia din această lume, ne oprim pe 6 și 7 august să sărbătorim împreună cu voi, prietenii noștri!

Ne dorim să fie o zi de sărbătoare, în care să vă (re)vedem și în care să petrecem împreună timp bun pentru prietenie.

Iată ce v-am pregătit:

𝑺𝒂̂𝒎𝒃𝒂̆𝒕𝒂̆, 𝟲 𝒂𝒖𝒈𝒖𝒔𝒕 𝟐𝟎𝟐𝟮

12.30 – 13.00 – 𝟭𝟭 𝗮𝗻𝗶 𝗹𝗮 𝗖𝗼𝗺𝗮𝗻𝗮! 𝗠𝗲𝘀𝗮𝗷 𝗱𝗲 𝗶̂𝗻𝘁𝗮̂𝗺𝗽𝗶𝗻𝗮𝗿𝗲 𝗹𝗮 #𝟭𝟭𝗮𝗻𝗶𝗩𝗘𝗥𝗦𝗮𝗿𝗲. Versuri. Roata prieteniei. Prezentarea echipei și a proiectelor noastre.

13.00 – 17.00 – 𝗜𝗻𝘃𝗶𝘁𝗮𝘁̦𝗶𝗲 𝗹𝗮 𝗺𝗮𝘀𝗮̆! Bucătăria Dealul Morii pregătește mâncare la ceaun, pite aromatizate, plăcinte. Pentru oamenii din comunitate puteți dona oricând și oricât doriți, chiar și în cont. Sumele strânse ne vor folosi să continuăm campania noastră de oferire de mâncare persoanelor vulnerabile.

13.30 – 𝗖𝗼𝗻𝗰𝗲𝗿𝘁 𝘀𝘂𝗯 𝗰𝗲𝗿𝘂𝗹 𝗽𝗿𝗶𝗲𝘁𝗲𝗻𝗶𝗲𝗶 𝗰𝘂 𝗗𝗶𝗮𝗻𝗮 𝗧𝘂𝗱𝗼𝗿.

13.00 – 17.00 – 𝗙𝗹𝗼𝗿𝗶 𝘀̦𝗶 𝗼𝗿𝗶𝗴𝗮𝗺𝗶 𝗰𝘂 𝗔𝘆𝗮𝗸𝗼 𝗙𝘂𝗻𝗮𝘁𝘀𝘂, coordonatoarea proiectului Origami Paper Flowers Natsuko.

13.00 – 17.00 – 𝗗𝗲𝗺𝗼𝗻��𝘁𝗿𝗮𝘁̦𝗶𝗶 𝗶𝗻𝘁𝗲𝗿𝗮𝗰𝘁𝗶𝘃𝗲 𝗱𝗲 𝘃𝗮𝘀𝗲 𝘀̧𝗶 𝗷𝘂𝗰𝗮̆𝗿𝗶𝗶 𝗱𝗶𝗻 𝗹𝘂𝘁 𝗰𝘂 𝗮𝗿𝘁𝗶𝘀𝘁𝘂𝗹 𝗝𝗼𝗿𝗷 𝗗𝗶𝗺𝗶𝘁𝗿𝗶𝘂 la Olarniță – atelierul de modelaj ceramică. Costul este de 1, 2, 3 sau 4 galbeni (un galben = 10 lei), în funcție de obiectul realizat.

13.00 – 17.00 – 𝗗𝗲𝗺𝗼𝗻𝘀𝘁𝗿𝗮𝘁̦𝗶𝗶 𝗶𝗻𝘁𝗲𝗿𝗮𝗰𝘁𝗶𝘃𝗲 𝗱𝗲 𝗺𝗲𝘀̦𝘁𝗲𝘀̦𝘂𝗴𝘂𝗿𝗶! Facem foi de hârtie și țesem covorașe la mini-războiul de țesut. Costul pentru o foaie de hârtie este de 1 galben (10 lei), iar pentru covoraș este de 4 galbeni. Prima foaie de hârtie este cadou din partea noastră pentru participanții de toate vârstele.

15.00 – 𝗖𝗼𝗻𝗰𝗲𝗿𝘁 𝘀𝘂𝗯 𝗰𝗲𝗿𝘂𝗹 𝗽𝗿𝗶𝗲𝘁𝗲𝗻𝗶𝗲𝗶 𝗰𝘂 𝗗𝗶𝗮𝗻𝗮 𝗧𝘂𝗱𝗼𝗿.

16.00 – 𝗣𝗼𝘃𝗲𝘀̦𝘁𝗶, 𝗷𝗼𝗮𝗰𝗮̆, 𝗽𝗼𝗲𝘇𝗶𝗲 𝗹𝗮 #𝟭𝟭𝗮𝗻𝗶𝗩𝗘𝗥𝗦𝗮𝗿𝗲 𝗰𝘂 𝗭𝗮̂𝗻𝗮 𝗰𝗮̆𝗿𝘁̦𝗶𝗹𝗼𝗿

𝑫𝒖𝒎𝒊𝒏𝒊𝒄𝒂̆, 7 𝒂𝒖𝒈𝒖𝒔𝒕 𝟐𝟎𝟐𝟏

13.00 – 𝗟𝗲𝗰𝘁𝘂𝗿𝗮̆ 𝗱𝗲 𝗽𝗼𝗲𝘇𝗶𝗲 𝗰𝘂 𝗮𝗰𝘁𝗿𝗶𝘁̦𝗮 𝗦𝗶𝗺𝗼𝗻𝗮 𝗠𝗶𝗵𝗮̆𝗲𝘀𝗰𝘂. Moment poetic din poeziile autorilor de cărțișoare create și lucrate la Moara de hârtie

13.00 – 17.00 – 𝗜𝗻𝘃𝗶𝘁𝗮𝘁̦𝗶𝗲 𝗹𝗮 𝗺𝗮𝘀𝗮̆! Bucătăria Dealul Morii pregătește mâncare la ceaun, pite aromatizate, plăcinte. Pentru oamenii din comunitate puteți dona oricând și oricât doriți, chiar și în cont. Sumele strânse ne vor folosi să continuăm campania noastră de oferire de mâncare gratuit persoanelor vulnerabile.

13.00 – 17.00 – 𝗗𝗲𝗺𝗼𝗻𝘀𝘁𝗿𝗮𝘁̦𝗶𝗶 𝗶𝗻𝘁𝗲𝗿𝗮𝗰𝘁𝗶𝘃𝗲 𝗱𝗲 𝘃𝗮𝘀𝗲 𝘀̧𝗶 𝗷𝘂𝗰𝗮̆𝗿𝗶𝗶 𝗱𝗶𝗻 𝗹𝘂𝘁 𝗰𝘂 𝗮𝗿𝘁𝗶𝘀𝘁𝘂𝗹 𝗝𝗼𝗿𝗷 𝗗𝗶𝗺𝗶𝘁𝗿𝗶𝘂 la Olarniță – atelierul de modelaj ceramică. Costul este de 1, 2, 3 sau 4 galbeni (un galben = 10 lei), în funcție de obiectul realizat.

13.00 – 17.00 – 𝗖𝗿𝗲𝗮𝘁𝗼𝗿𝗶 𝗱𝗲 𝗰𝗮̆𝗿𝘁̦𝗶 𝗽𝗼𝘀̦𝘁𝗮𝗹𝗲! – Veniți, vă creați propria carte poștală și o depuneți în cutia poștală care vă va sta la dispoziție. Avem și timbre! Costul pentru realizarea unei cărți poștale este de 2 galbeni (un galben = 10 lei).

13.00 – 17.00 – 𝗗𝗲𝗺𝗼𝗻𝘀𝘁𝗿𝗮𝘁̦𝗶𝗶 𝗶𝗻𝘁𝗲𝗿𝗮𝗰𝘁𝗶𝘃𝗲 𝗱𝗲 𝗺𝗲𝘀̦𝘁𝗲𝘀̦𝘂��𝘂𝗿𝗶! Facem foi de hârtie și țesem covorașe la mini-războiul de țesut. Costul pentru o foaie de hârtie este de 1 galben (10 lei), iar pentru covoraș este de 4 galbeni. Prima foaie de hârtie este cadou din partea noastră pentru participanții de toate vârstele.

14.00 – 16.00 – 𝗔𝘁𝗲𝗹𝗶𝗲𝗿 𝗰𝘂 #𝘃𝗶𝘁𝗮𝗺𝗶𝗻𝗮𝗞𝗮𝗹𝗲𝗶𝗱𝗼𝗹𝗼𝘃𝗲 – 𝗮𝘁𝗲𝗹𝗶𝗲𝗿 𝗱𝗲 𝗰𝗮𝗹𝗲𝗶𝗱𝗼𝘀𝗰𝗼𝗮𝗽𝗲 𝗰𝘂 𝗩𝗲𝗿𝗼𝗻𝗶𝗰𝗮 𝗦𝗼𝗮𝗿𝗲.
Mai mult decât un atelier, experiența pe care ne-o dăruiește Veronica este despre tot ce ne dă caleidoscopul, acest obiect unic și infinit care ne reamintește de frumusețea din noi, din ceilalți și din lume. Atelier dedicat copiilor-copii, copiilor-adulți și copiilor-bunici (recomandat copiilor de peste șase ani). Costul este de 100 de lei. Pentru înscrieri, vă invităm aici: https://bit.ly/2TsVr7n

16.00 – 𝗣𝗼𝘃𝗲𝘀̦𝘁𝗶, 𝗷𝗼𝗮𝗰𝗮̆, 𝗽𝗼𝗲𝘇𝗶𝗲 𝗹�� #𝟭𝟭𝗮𝗻𝗶𝗩𝗘𝗥𝗦𝗮𝗿𝗲 𝗰𝘂 𝗭𝗮̂𝗻𝗮 𝗰𝗮̆𝗿𝘁̦𝗶𝗹𝗼𝗿

Vă invităm să petreceți cu noi #𝟭𝟭𝗮𝗻𝗶𝗩𝗘𝗥𝗦𝗮𝗿𝗲, o sărbătoare a prietenilor Morii de hârtie, în care ne vom odihni și bucura sufletește și trupește prin activități creative și recreative, muzică, mâncare gustoasă și poezie!

Vă așteptăm cu prietenie!
Echipa de pe Dealul Morii din Comana