Tu esti di(vina) – 30 lingurite de intelepciune.

Nicoleta Nussthaler

Nascuta in 1974 la Constanta, a urmat studii universitare inclusiv un masterat.

Pe parcursul vietii insa, a preferat roluri de asistent manager, receptioner hotel, artist fotograf. Prin intermediul acestora a putut sa fie un mediator intre angajator si angajati, manager si client, ulterior salucreze direct cu oamenii, iar astfel a invetat foarte multe despre natura umana.

Este un observator constient al starilor sale interioare, al relatiilor dintre oameni si un fin detector al modelelor gresite care se cer uneori respectate. Spirit liber, exploratoare a sufletului, practicanta a echilibrului interior.

A calatorit in multe tari, a trait 3ani in Austria si 2 in Anglia.

S-a autoperfectionat pe parcursul ultimilor ani in planul creativ ca fotograf, blogger, vlogger, autor carti, iar astazi ofera servicii de consiliere dezvoltare personala si ascensiune spirituala.

A lansat primul sau volum intitulat Vindecarea Feminitatii – 5 indemnuri spre implinire in 2017,la Constanta (titlul initial-Stiam ca o sa vii in alb). Iar acum lanseaza a doua sa carte intitulata Tu esti di(vina) – 30 lingurite de intelepciune.

Aparitii:

-participarea cu fotografii de peisaj la numeroase expozitii in Austria si Romania, 2014-2016

-expunere fotografii peisaj in incinta hotelului Der Reisinger in Neufeldersee, Austria, 2015

-revista Servus Nachbar(Austria), alaturi de primarul orasului Ebenfurth si organizatorul Galeriei de Arta Ebenfurth, 2016

-publicarea articolelor sale in revistele Creator, Povestea Locurilor, Tomistyle, etc

-TV Neptun – emisiunea Arta de a trai si in emisiunea In briza marii, 2017

-Interviu cu NicoletaNussthaler, Florinela Alexandrescu

-Fotografie si scrieri cu Nicoleta Nussthaler, joienegru.ro