DIN PARFUMERIE { SPECTACOL

Primul eveniment din seria DIN PARFUMERIE { SPECTACOL
———DISCURS ASUPRA METODEI
– one man show –
cu și de Sebastian GramaDeşi poartă titlul unei scrieri semnate de părintele raţionalismului, spectacolul Discurs asupra metodei este o poveste despre nebunie.Lucrurile sunt limpezi încă din primele momente ale acestui one man show, în care personajul îi promite unei mame invizibile că nu va uita să-şi ia pastilele. Mai puţin limpede, însă, pe măsură ce spectacolul înaintează, pare a fi răspunsul la întrebarea: Unde este mai degrabă nebunia? În problemele cuiva care prezintă o emisiune de radio inexistentă?În lumea de afară, de unde vin mesaje a căror sursă e tot mai nebuloasă? Ori poate în sadismul unor diagnosticieni şi al unor supraveghetori (şi ei, bineînţeles, nevăzuţi) care
decid izolarea unui om care nu vrea să fie ca toţi ceilalţi?Comic până la un punct, textul ironizează feroce o realitate care seamănă cu un infern de carnaval. Dragostea, prostia, literatura, sexualitatea, orgoliile, teatrul, fobiile, totul se combină şi se dezintegrează cu o viteză deconcertantă, în modurile cele mai neaşteptate, frizând uneori
delirul. Ceva straniu, totuşi, persistă în fundalul “demonstraţiei” ce stârneşte hohote de râs.În finalul spectacolului, acest ecou înnegurat devine voce principală, iar dezastrul este evident.
Discursul asupra metodei a fost jucat până acum de peste cincizeci de ori, atât în Bucureşti, cât şi în alte oraşe din ţară.—–Informații utile:1. În interior masca este obligatorie și va acoperi nasul și gura. Conform reglementărilor în vigoare, persoanele care refuză purtarea măștii de protecție nu pot intra la eveniment.
2. Măsurarea temperaturii prin termoscanare non-contact, la intrare, este obligatorie. Conform reglementărilor în vigoare, persoanele care refuză măsurarea temperaturii nu pot intra la eveniment.
3. Dacă prezentați simptome de infecție respiratorie (febră, oboseală, tuse seacă; dureri de cap, congestie nazală, dureri de gât etc.), vă rugăm să rămâneți acasă. Conform reglementărilor în vigoare, nu este permis accesul la evenimente persoanelor simptomatice.
4. Nu permitem accesul cu cu alimente și/sau băuturi.
5. Vă rugăm să puneți telefoanele pe modul avion sau să le închideți, pe toată durata evenimentului.
6. Rezervări la: asociatiahearth@gmail.com
7. Este recomandat a se face o donație.
Mulțumim și vă așteptăm să ne treceți pragul!