Mașina Timpului X

Mașina Timpului 10 (MTX) e un episod aparte din seria „Mașina Timpului” și revine miercuri, 9 iunie, în premieră la Decadance, de la 19:30, cu multe poze vechi din București refăcute din același unghi în prezent. Am inclus în episodul 10 ipostaze absolut incredibile din zona centrală, semicentrală, de prin diverse cartiere și de pe Calea Victoriei, așa cum poate nu credeați c-au arătat. Curioși? Hai la MTX! Prezintă Cristi Radu (instagram.com/raidenbucharest).

► PARTICIPARE. Se va face în limita locurilor disponibile în sală.

RĂSPUNDERE PERSONALĂ. Prin participarea la eveniment, îți asumi că recent nu ai avut și în prezent nu ai simptome asociate COVID-19.

MĂSURI SANITARE. Participanții își vor igieniza mâinile cu dezinfectantul pus la dispoziție. În incinta Decadance, este obligatorie purtarea măștii de protecție (să acopere atât nasul, cât și gura) la deplasarea prin restaurant și spre/dinspre toalete.

► SUPORT. Participarea se face în baza unui suport voluntar recomandat de 30 lei/persoană, la fața locului.

Dacă vrei să sprijini altcumva cu oricât documentarea și promovarea pe bune a Bucureștiului de 13+ ani din perspectiva antropologiei urbane, evoluția orașului livrată ca storytelling ilustrat cu poze vintage și actuale plus informații interesante, tacâmul complet, accesează http://paypal.me/RezistentaUrbana.

Suportul voluntar ține în viață cultura independentă, nefinanțată din alte surse decât crowdfunding.

Durată: 2 ore 30 min

Un eveniment marca Rezistența Urbană
Cu sprijinul T H E N O W . trecutul la prezent
Partener Bucuresti Realist

instagram.com/thenow.ro
instagram.com/decadancebar