Curs de Branding personal (28-30 iunie)

curs-online-branding-personal

Spune repede trei cuvinte despre tine. Dacă ai primi această întrebare la interviu pentru un job pe care ți-l dorești, cât de bine te-ai descurca? Învaţă să alegi conştient ce le transmiţi celorlalţi despre valorile şi competenţele tale, ca să ai imaginea pe care ţi-o doreşti şi să-ţi atingi obiectivele profesionale şi personale.

Din 28 iunie, Fundația Calea Victoriei organizează un Curs de Branding personal susținut de Dana Tudose-Tianu, trainer și om de comunicare cu experiență. Participă și vei conştientiza mai bine ce aduci util şi inedit comunităţilor din care faci parte şi vei descoperi cum să rămâi centrat şi concentrat pe propriul rol şi nu pe aşteptările celorlalţi.

Este adevărat că suntem şi percepţia celorlalţi despre noi. Însă, de multe ori, acea percepţie intră în conflict cu cine suntem noi în esenţa noastră. Alteori, oamenii încearcă să-şi construiască branduri personale care vând, şi nu neapărat reflexii autentice ale propriilor lor valori.

Lumea Instagram-ului este plină de astfel de branduri care, mai devreme sau mai târziu, creează clivaje puternice de identitate persoanelor care una «arată» şi «spun» că sunt şi alta sunt de fapt.

O să vezi la curs cum se «depistează» un brand autentic şi cum poate fi deconstruit unul neautentic.

La cursul de branding faci exerciţii introspective ce te vor ajuta în timp să descoperi propria misiune şi viziune.

Cursul de branding personal are trei întâlniri:

1. Află care sunt nevoile psiho-sociale principale care te ghidează în această etapă a vieţii şi care influenţează felul în care iei decizii.

Află care este cel mai bun model de luare a deciziilor. Identifică cele mai importante valori ale tale. Această întâlnire este bazată pe concepte din Sociologie, Consiliere Vocaţională şi Dezvoltare personală (Tony Robbins)

2. Înţelege şi reprioritizează rolurile tale sociale, inclusiv în interiorul propriului business. Înţelege ce aşteptări au cei din jur de la tine, în funcţie de rolurile tale sociale.

Prin intermediul unui test vocaţional afli care este gradul de compatibilitate a profesiei pe care o practici cu personalitatea ta. Această sesiune este bazată pe concepte din Mediere, Psihologie, Sociologie şi Consiliere Vocaţională.

3. Afli care este stilul personal de comunicare. Vei primi sugestii/ unelte pentru îmbunătăţirea comunicării cu cei din jur. Găseşti semnificaţia tiparelor tale de comunicare (conflictuală, non-conflictuală, ofensivă, defensivă etc.) şi a arhetipurilor cu care este nevoie să te înconjori pentru a putea funcţiona bine în echipă.

Crearea unui vision board al Brandului personal. Această sesiune este bazată pe concepte din Psihologie, Simbologie, Filosofie, Descoperirea stilului de Leadership (Bill George) şi Consiliere Vocaţională.

Cursul are trei întâlniri cu frecvență zilnică: luni 28, marți 29 și miercuri 30 iunie, de la 19.00 la 21.00. Întâlnirile au loc la sediul fundației – str. C. A. Rosetti 47, et. 1, București, dar le poți urmări și online, live, la cerere, pe zoom.us. Taxa de participare este 240 de lei și o poți plăti direct de pe site. Dacă ai întrebări sau vrei să faci cadou cursul, scrie un mesaj pe contact@victoriei.ro.